۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۲:۰۴:۳۲ عصر
(۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۱:۴۶:۰۹ عصر)archenemy نوشته است: http://bingows.com/images/untitlldl.jpgدرود
لطفا اینگونه اشتباهات رو هم اصلاح کنید ممنون
من که چیزی ندیدم!
نسخه 1.6 نهایی منتشر شد
|
|||
۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۲:۰۴:۳۲ عصر
(۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۱:۴۶:۰۹ عصر)archenemy نوشته است: http://bingows.com/images/untitlldl.jpgدرود من که چیزی ندیدم!
۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۲:۰۹:۵۳ عصر
جدی حالا چه کنم من ؟؟ قصد اسپم دادن ندارم ولی با توجه به ارورهای داده شده برای من فکر میکنم فایل functions.php من مشکل داره ، کسی هست این فایل سالمش رو در اختیارم بزاره ؟؟
۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۲:۲۰:۱۳ عصر
حتماهنگام ارتقامشکل بوده
ازهمینجابگیریدودوباره اپ کنید برامن همچین مشکلی نیست
۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۲:۵۰:۱۸ عصر
ممنون از جوابت ولی اینکارو هم کردم فایده ای نداشت ، برای یه سری از پلاگینها این مشکل رو داره ، برای بقیش نه .... برای شما همه پلاگینها جواب داد ؟
نمیدونم دوباره برش گردونم به قبل و دوباره ارتقا بدم ؟ چطوری برش گردونم ؟ من از همه فایلها و دیتابیس بکاپ گرفتم قبلش ....
۱۳۸۹/۵/۱۳، ۲۳:۵۵:۰۳ عصر
درود
چه پلاگین هایی مشکل دارند؟ قرار نیست که تمامی پلاگین ها با تغییر عدد سازگار شوند!
۱۳۸۹/۵/۱۴، ۰۰:۰۱:۴۵ صبح
Adstats
Advanced Quick Reply Form فعال سازی از کنترل پنل مدیریت اطلاع از پیام خصوصی به صورت آژاکس کادر آواتار Contact Form Fit on Page بخش بازی Hide Links to Guests Multiple reputations (2.0) NewPoints Show the users that has been online today Poll on Index منوی پاپ آپ پست بیت پلاگین Post On Registration (1.1.4) Pro Attachments (1.0) Profile Buddies (1.0) Profile Comments (0.5.0) Reputation Manager (1.2) پلاگین برچسب ها (0.8) Usergroup legends (2.0) Welcome PM (1.0) میبینین که اکثر پلاگینهای منو شامل میشه و اینکه پلاگینهای مهمی هم هستند اکثرا ... خب حالا به نظرتون اگه برگردنونمش به قبل و دوباره ارتقا بدم درست میشه ؟
۱۳۸۹/۵/۱۴، ۰۰:۲۶:۵۳ صبح
اگر شما مطمئن هستید که در مرحله ارتقا اشتباه نکرده اید و تمامی مراحل را با موفقیت گذرانده اید می توانم مشکل شما را در سایت مادر پیگیری کنم.
۱۳۸۹/۵/۱۴، ۰۰:۳۲:۲۴ صبح
توی مراحل ارتقا هیچ جایی نبود که پیغام خطایی چیزی بده ، همش موفقیت آمیز بود ... اگه اینکارو بکنید که ممنون میشم ....
۱۳۸۹/۵/۱۴، ۰۰:۴۱:۰۷ صبح
این ها را مطئن هستید:
پلاگین ها را غیر فعال کرده بودید. پوشه ادمین را قبلا تغییر نام نداده اید؟
۱۳۸۹/۵/۱۴، ۰۰:۴۷:۵۶ صبح
بله . تمام پلاگینها رو غیر فعال کرده بودم قبلش و پوشه ادمین هم دستش نزده بودم همون Admin بود .
در ضمن این رو هم باید اضافه کنم که پلاگینهایی که گفتم فعال میشند ولی این خطاها هم میاند بالای صفحه مدیریت و همینطور کل صفحه اصلی و پوسته انجمن رو هم به هم میزنه ..... | |||
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نسخه 1.4.14 منتشر شد | Pars | 0 | 6,470 |
۱۳۸۹/۵/۱۲، ۱۲:۴۱:۵۸ عصر آخرین ارسال: Pars |