هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فعالیت مجدد مای بی بی ایران
با درود 

خدمت تمامی دوستان گل چند وقتی نبودم ولی از این لحظه دارم سعی میکنم در اوقات فراغت بتونم به دوستان کمک میکنم 
سعی دارم در مرحله اول پلاگین های خودم رو ارتقا بدم در مرحله بعد پلاگین های جدید بدیم خدمت دوستان و در مرحله آخر کمک رسان دوستان بشیم 
دوستانی که مایل به فعالیت هستند میتونند به بنده برای کمک کردن پیام خصوصی ارسال کنند با تشکر  Heart 
درود
.....
فعالیت مجدد برای کمک رسانی خدمت دوستان  Heart Heart Heart

راه ارتباطی : تلگرام

پاسخ
 سپاس شده توسطsaeed_same (۱۳۹۶/۱۰/۸، ۱۵:۴۷:۲۷ عصر) ، ballance (۱۳۹۶/۱۰/۱۱، ۱۳:۱۷:۴۴ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۶/۱۰/۱۴، ۱۷:۱۴:۲۸ عصر) ، *mahdi* (۱۳۹۶/۱۰/۱۴، ۲۳:۲۷:۵۰ عصر) ، MISTER (۱۳۹۶/۱۰/۱۶، ۱۵:۰۲:۲۸ عصر) ، Deshneh (۱۳۹۶/۱۰/۱۷، ۱۸:۰۸:۲۴ عصر) ، motorola30 (۱۳۹۶/۱۱/۷، ۱۸:۳۰:۰۴ عصر) ، reza77203 (۱۳۹۷/۱۲/۲، ۰۹:۴۱:۵۹ صبح) ، Mohammad.T (۱۳۹۸/۵/۱۱، ۰۰:۵۷:۲۱ صبح)
سلام محمد حسین جان
خوشحالم که دوباره بعد از مدتها فعالیت و بازگشتت رو به جمع دوستان میبینم  Heart
مهم بودن رو فراموش کن!

تیتر روزنامه ی یکشنبه، زباله ی روزدوشنبه است …

پاسخ
 سپاس شده توسطDoodoo (۱۳۹۶/۱۰/۱۴، ۱۷:۳۴:۳۶ عصر) ، MISTER (۱۳۹۶/۱۰/۱۶، ۱۵:۰۲:۴۴ عصر) ، motorola30 (۱۳۹۶/۱۱/۷، ۱۸:۳۰:۰۹ عصر) ، unipaper (۱۳۹۷/۸/۱۱، ۱۳:۵۹:۱۹ عصر)
سلام انشالله همیشه موفق و سربلند باشید
فروشگاه پخش پلاستیک و کلمن آب جهان
ترجمه زبان واژه ای است مفهومی که در امر ترجمه مورد استفاده قرار میگیرد و این عمل توسط یک مترجم انجام میپذیرد
پاسخ
 سپاس شده توسطDoodoo (۱۳۹۷/۹/۱۵، ۱۵:۵۳:۱۴ عصر) ، payamgraphic (۱۳۹۸/۵/۱۴، ۱۷:۱۸:۱۶ عصر)
سلام
کی نسخه جدید انجمن ساز رو فارسی و بومی سازی میکنید ؟ 1.8.19 هم توی سایت مادر منتشر شده
انجمن اینترنتی آسمان
http://www.skyforum.ir

پاسخ
شما که دو ماه پیش گفتیم فعالیت میکنین
پس چرا هیچ خبری از پلاگین و ورژن جدید نیست؟
پاسخ
سلام بچه ها انجمن ساز mybb
ميشه تبديل به اپليكشن كرد من ساليانه سال دور بودن از نصب سايت ? يادش بخير
پاسخ
(۱۳۹۸/۱/۲۱، ۰۳:۰۳:۳۳ صبح)mrxtazi نوشته است: سلام بچه ها انجمن ساز mybb
میشه تبدیل به اپلیكشن كرد من سالیانه سال دور بودن از نصب سایت ? یادش بخیر
اگر برای انجمن خود نیاز به اپلیکیشین اختصاصی دارید و تمایل به هزینه کردن دارید در خدمتم.
مشاهد نمونه کاره ها و راه های ارتباطی : https://mypgr.ir

شماره تماس وتلگرام و واتس آپ : 09351567347
پاسخ
 سپاس شده توسطwebkar (۱۴۰۱/۳/۲۴، ۱۱:۵۵:۱۹ صبح) ، mrxtazi (۱۴۰۲/۲/۹، ۱۷:۲۸:۴۱ عصر)
سلام
آیا برنامه‌ای برای انتشار بروزرسانی 1.8.30 دارید؟
پاسخ
 سپاس شده توسطشماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۸:۰۷ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۹:۵۲ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۳:۲۹ عصر)
(۱۳۹۸/۱/۲۴، ۱۸:۵۰:۴۷ عصر)mypgr.ir نوشته است:
(۱۳۹۸/۱/۲۱، ۰۳:۰۳:۳۳ صبح)mrxtazi نوشته است: سلام بچه ها انجمن ساز mybb
میشه تبدیل به اپلیكشن كرد من سالیانه سال دور بودن از نصب سایت ? یادش بخیر
اگر برای انجمن خود نیاز به اپلیکیشین اختصاصی دارید و تمایل به هزینه کردن دارید در خدمتم.
مشاهد نمونه کاره ها و راه های ارتباطی : https://mypgr.ir

شماره تماس وتلگرام و واتس آپ : 09351567347
میانگین قیمت از چقدر شروع میشه ای کاش یه تاپیک باز میکردید تو مای بی بی ایران توضیح میدادید
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [MyBBIran] دعوت به همکاری برای توسعه فعالیت های مای بی بی ایران Pars 50 25,113 ۱۳۹۱/۱/۱۶، ۰۶:۲۰:۱۴ صبح
آخرین ارسال: akbareshghi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان