هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمیل مدیر خراب است
من توی تنظیماتم چجوری میتونم ایمیل انجمن و مدیر رو تعریف کنم؟
مثلا : info@mysait.com و email asli@yahoo.com

مطلب دوم اینکه من فکر میکنم اینارو درست جایگذاری کردم ولی هیچ ایمیلی برای من ارسال نمیشه که بره توی ایمیل اصلیم.!!!
پاسخ
از طریق هاست باید انجام بدین .
پاسخ
(۱۳۹۱/۱۱/۱، ۱۴:۴۸:۳۱ عصر)the wolf نوشته است: از طریق هاست باید انجام بدین .

دوست عزیز ، اطلاعات غلط به دیگران ندید ، زیرا به عنوان اسپمر شناخته خواهید شد ، برای این کار مسیر زیر را دنبال نمایید:
مدیریت انجمن »»»» پیکربندی (configuration) »»»»» تنظیمات General Configuration

برای تعیین پست الکتزونیکی مدیر :Admin Email
برای تعیین پست الکتزونیکی ارتباط با ما : Contact Us Link
پاسخ
تنظمیات درست بودن ولی چیزی به اسم ایمیل info@mysait.com نیست.
میخوام ایمیل سایت رو بذارم.
پاسخ
(۱۳۹۱/۱۱/۲، ۰۱:۳۹:۳۷ صبح)samadagha نوشته است: تنظمیات درست بودن ولی چیزی به اسم ایمیل info@mysait.com نیست.
میخوام ایمیل سایت رو بذارم.
پاسخ
کسی جواب نمیده
پاسخ
اگر می خواید یه ایمیل مختص سایت با همون آدرس بسازید باید از طریق هاست اگه سرویس وب میل داره ایمیلو بسازید.
[تصویر:  jdsuil3q2wawygqcn5b9.gif]
پاسخ
عزیزم متوجه نشدید شما وقتی مای بی بی رو نصب میکنید دوتا ایمیل ازتون میخواد یه ایمیل شخصی مدیر و دیگری ایمیل خود سایت مثلا: admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com و ایمیل مدیر هم که مشخصه دیگه که به یاهو یا جیمیل ختم میشه که وقتی کسی به admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com ایمیل میفرسه فرستاده میشه به ایمیل مدیر کل.واسه من این مشکل داره
پاسخ
(۱۳۹۱/۱۱/۶، ۱۸:۴۴:۱۳ عصر)samadagha نوشته است: عزیزم متوجه نشدید شما وقتی مای بی بی رو نصب میکنید دوتا ایمیل ازتون میخواد یه ایمیل شخصی مدیر و دیگری ایمیل خود سایت مثلا: admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com و ایمیل مدیر هم که مشخصه دیگه که به یاهو یا جیمیل ختم میشه که وقتی کسی به admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com ایمیل میفرسه فرستاده میشه به ایمیل مدیر کل.واسه من این مشکل داره
پاسخ
(۱۳۹۱/۱۱/۱۱، ۱۳:۲۶:۰۷ عصر)samadagha نوشته است:
(۱۳۹۱/۱۱/۶، ۱۸:۴۴:۱۳ عصر)samadagha نوشته است: عزیزم متوجه نشدید شما وقتی مای بی بی رو نصب میکنید دوتا ایمیل ازتون میخواد یه ایمیل شخصی مدیر و دیگری ایمیل خود سایت مثلا: admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com و ایمیل مدیر هم که مشخصه دیگه که به یاهو یا جیمیل ختم میشه که وقتی کسی به admin@saite.com یا info@sait.com یا help@saite.com ایمیل میفرسه فرستاده میشه به ایمیل مدیر کل.واسه من این مشکل داره
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان