۱۳۹۱/۳/۶، ۰۶:۳۶:۴۷ صبح
تمام اصرار من به گفته ی شما دوست عزیز و گرامی و بقیه ی دوستان برای این است که نباید معنای آزاد رو به حاشیه بکشیم ، نه من و نه هیچ کدوم از دوستان
من تو پشتیبانی های دیگه مگه چند تا هست بزارید واضح براتون میگم(که خودتون از من بیشتر واردید ماشالله) :
مای بی بی فری که جمع شد ورفت -
مای بی بی اسکین که من خودم کاربر بن شده ی اونجا هستم و منو محروم کردن.
ساپوریت مای بی بی که بگم فقط عضو هستم و همین و از محصولاتشون(البته به قول خودشون استفاده نمیکنم).
مای بی بی پرو هم همینطور که من اونجا عضو هستم و فقط از قالبش استفاده میکنم.
مای بی بی ورلد هم که خیلی وقته بسته شده که همتون هم در جریانید.
این پشتیبانی هایی هست که من در اونا عضوم و همین و تمام(لطفا نیاید بگید که چرا تبلیغ کردید که فقط برای روشن شدن قضیه گفتم)
و هیچ سابقه ای تو هیچ پشتیبانی به غیر از اینجا ندارم و نخواهم داشت.
و به هیج پشتیبانی هم به غیر از اینجا اولا نمیرم و دوما هم اعتمادی به پلایگن ها یا محصولات دیگری که میزارن ندارم
و اما اصل حرف من :
حرف من حمایت از نرم افزار های آزاد است و همین.
که با این کار لطمه ی بزرگی به نرم افزار های آزاد میخوره
من هم قصد هیچ بی احترامی تا توهینی یا زیر پا گذاشتن زحمات هیچ یک از دوستان را ندارم ونخواهم داشت
موفق و موید باشید
من تو پشتیبانی های دیگه مگه چند تا هست بزارید واضح براتون میگم(که خودتون از من بیشتر واردید ماشالله) :
مای بی بی فری که جمع شد ورفت -
مای بی بی اسکین که من خودم کاربر بن شده ی اونجا هستم و منو محروم کردن.
ساپوریت مای بی بی که بگم فقط عضو هستم و همین و از محصولاتشون(البته به قول خودشون استفاده نمیکنم).
مای بی بی پرو هم همینطور که من اونجا عضو هستم و فقط از قالبش استفاده میکنم.
مای بی بی ورلد هم که خیلی وقته بسته شده که همتون هم در جریانید.
این پشتیبانی هایی هست که من در اونا عضوم و همین و تمام(لطفا نیاید بگید که چرا تبلیغ کردید که فقط برای روشن شدن قضیه گفتم)
و هیچ سابقه ای تو هیچ پشتیبانی به غیر از اینجا ندارم و نخواهم داشت.
و به هیج پشتیبانی هم به غیر از اینجا اولا نمیرم و دوما هم اعتمادی به پلایگن ها یا محصولات دیگری که میزارن ندارم
و اما اصل حرف من :
حرف من حمایت از نرم افزار های آزاد است و همین.
که با این کار لطمه ی بزرگی به نرم افزار های آزاد میخوره
من هم قصد هیچ بی احترامی تا توهینی یا زیر پا گذاشتن زحمات هیچ یک از دوستان را ندارم ونخواهم داشت
موفق و موید باشید
-----------
اینجا دیگه فعالیت نمیکنم
اینجا دیگه فعالیت نمیکنم