۱۳۹۱/۳/۴، ۰۵:۱۷:۰۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۱/۳/۴، ۰۵:۱۹:۴۷ صبح، توسط soltaneghalbha.)
عزيز،من كي گفتم احساس لذت بخشي ميده وقتي كه پاكش ميكنين،خودم دو تا اسكريپت مختلف رو از سايت هاي مادر گرفتم و ترجمه كردم (ىس اينقدر نگو ترجمه كن ببين چه قدر سخته و اله و بله) و كپي رايت هم گذاشتم و به هيچ وجه پاكش نكردم،اصل بحث من اينه كه نبايد اجباري باشه عزيز،دل به خواهي باشه،و تاكيد هم دارين و من خودم به شخصه چند بار ديدم كه به بعضي كاربران احانت شده و به تندي باهاشون حرف زده شده به خاطر حذف كپي رايت كه اسم نميبرم چه كساني بودن چون به هيچ وجه كار خوبي نيست.
شما با اين كارتون معناي واقعي اوپن سورس بودن زير سوال مي بريد
خودتون كلاه خودتون قاضي كيند ببينيد اوپن سورس(رايگان) به چه معناست و ببيند با اين كارتون اوپن سورس بودن ماي بي بي رو زير سوال نميبريد...
و دوست عزيزمون كه ميگن تنها مرجع پشتيباني فارسي معرفي شده هم بخاطر زحمات دوستان هست و هم به خاطر اينه كه تنها پشتيبان قدرتمند فارسي ماي بي بي تا اين لحضه هست
شما با اين كارتون معناي واقعي اوپن سورس بودن زير سوال مي بريد

خودتون كلاه خودتون قاضي كيند ببينيد اوپن سورس(رايگان) به چه معناست و ببيند با اين كارتون اوپن سورس بودن ماي بي بي رو زير سوال نميبريد...

و دوست عزيزمون كه ميگن تنها مرجع پشتيباني فارسي معرفي شده هم بخاطر زحمات دوستان هست و هم به خاطر اينه كه تنها پشتيبان قدرتمند فارسي ماي بي بي تا اين لحضه هست
-----------
اینجا دیگه فعالیت نمیکنم
اینجا دیگه فعالیت نمیکنم