هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها
با سلام
با توجه به نیاز شدید سایت های مای بی بی به تامین هزینه های زیاد سرور و عدم کسب درآمد از سایت ، پیشنهاد می کنم هر چه سریع تر این پلاگین درج قیمت گذاری روی پست را که همکنون روی سایت مای بی بی نیز فعال می باشد را در اختیار ما قرار دهید .

این پلاگین قبلا روی مای بی بی هلپ بود و من یادم هست که سالیان پیش درخواست داده بودم . الان پس از چند سال هنوز از انتشار این نسخه جلوگیری می شود و من دلیل این کار را نمی دانم .
فقط این را می دانم که مرجع مای بی بی باید تمام تلاش خود را برای تامین هزینه های اعضای خود ( مدیران انجمن ها ) از اینترنت و انجمن هایشان بکند تا آنها بتوانند با خرید محصولات سایت مرجع مای بی بی قسمتی از این پول را به این پشتیبان محبوب باز گردانند و این پول همینطور در گردش باشد نه اینکه این پلاگین های مالی را از مدیران انجمن ها پنهان کند .
البته حتما دلیل خوبی برای عدم انتشار این پلاگین محبوب دارند ولی از مدیران می خواهم که هر چه سریع تر این پلاگین را ارائه کنند و البته به نظر من باید پولی ارائه شود .

با تشکر
به دنبال یک برنامه نویس حرفه ای مای بی بی و php کار هستم. پیام خصوصی بدید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط darya1012 - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۲۸:۱۲ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۴۹:۲۲ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۱:۲۵:۰۵ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۱۶:۳۹ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۴:۴۵:۱۳ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۴:۵۲:۴۸ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۱/۲۹، ۱۳:۰۶:۵۷ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۲/۱۶، ۰۶:۲۶:۲۴ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۴/۱۸، ۰۵:۴۳:۴۳ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۵/۱۷، ۰۵:۲۳:۳۰ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان