هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افزونه موضوع های اجباری Force Threads
ای بابا!
واسه من که کار نمیکنه!
آقا من هراز گاهی یه پلاگینی چیزی لازم دارم
هردفعه باید یک ساعت تو این انجمن های شما بگردم دنبال مشکل پلاگینه باشم!
به خدا اگر توضیح کامل بذارید واسه پلاگین ها ملت دعا میکننتون
من الان tid موضوع رو میذارم هیچ اتفاقی نمیفته!
http://community.mybbiran.com/thread-9982.html این یکی باز یه نموره بهتره , پیغام رو نشون میده ولی بازم اتفاقی نمیفته!
در ضمن از وقتی که انجمن ها قطع بودن , الان یکم قاطی کرده انجمن!
مثلا فایل های پیوست و بعضی لینکا رو دفعه اول باز نمیکنه!
گاهی صفحه درست لود نمیشه و باید چند بار رفرش داد!
این پاسخ سریعتون هم واسه من کار نمیکنه!
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Cancer9003 - ۱۳۹۱/۱/۱۸، ۰۰:۴۶:۴۹ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط reza536 - ۱۳۹۱/۱/۱۸، ۰۱:۳۳:۰۳ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Doodoo - ۱۳۹۱/۱/۱۸، ۰۱:۳۴:۲۵ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط wrath - ۱۳۹۱/۱/۲۸، ۱۷:۲۶:۳۰ عصر
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط salondaran - ۱۳۹۱/۶/۶، ۰۷:۳۲:۳۱ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Cancer9003 - ۱۳۹۱/۶/۶، ۱۹:۵۰:۰۳ عصر
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط mhy - ۱۳۹۱/۸/۳۰، ۰۰:۰۶:۳۳ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Cancer9003 - ۱۳۹۱/۸/۳۰، ۱۵:۲۵:۵۰ عصر
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط 3yeddd - ۱۳۹۱/۱۱/۱۴، ۱۷:۴۵:۲۰ عصر
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Cancer9003 - ۱۳۹۱/۱۱/۱۵، ۰۰:۲۱:۲۶ صبح
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط maneoo - ۱۳۹۱/۱۲/۱۸، ۱۹:۴۳:۱۷ عصر
RE: افزونه موضوع های اجباری Force Threads - توسط Cancer9003 - ۱۳۹۱/۱۲/۱۹، ۰۰:۱۹:۱۰ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان