هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها
(۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۱۶:۳۹ عصر)!Omid StaR! نوشته است:
نقل‌قول: و اما نحوه غیر رایگان کردن

بین تو تگ payment باید بذاری
البته اینم به خودت بستگی داره چی تو تنظیماتش انجام بدی
مثلا من تو تنظیمات به این تگ زدم pol
پس اینجوری میشه

[pol=50] مطلب [/pol]

جوابتونو دادم

اینم مای کد هست دیگه
تو همون ارسال گفتم میتونید متنشو عین من تغییر بدید

درود : تا یه مای کد توی قسمت مای کدها وارد نکنیم چطوری جواب بده آخه منطقی نیست .
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط darya1012 - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۲۸:۱۲ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۰۴:۴۹:۲۲ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۱:۲۵:۰۵ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۱۶:۳۹ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط darya1012 - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۴:۳۸:۲۱ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۴:۴۵:۱۳ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲۶، ۱۴:۵۲:۴۸ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۱/۲۹، ۱۳:۰۶:۵۷ عصر
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۲/۱۶، ۰۶:۲۶:۲۴ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۴/۱۸، ۰۵:۴۳:۴۳ صبح
RE: درخواست پلاگین درج قیمت گذاری روی پست ها - توسط nokte - ۱۳۹۱/۵/۱۷، ۰۵:۲۳:۳۰ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان