هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

نظرسنجی: کدام پلاگین اولویت دارد؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
نوشتن پلاگین گروه‌های اجتماعی
58.62%
17 58.62%
تکمیل و انتشار پلاگین بانک
41.38%
12 41.38%
در کل 29 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟
(۱۳۹۰/۱۲/۳، ۰۲:۵۸:۴۳ صبح)hossein72 نوشته است: درود به نظر من پلاگین گروه اجتماعی در دنیایی مجازی کاربرد بیشتری داشته باشد البته افزونه بانک هم کاربرد خود را دارد اما نه برای همه ی فروم ها
سپاس از آقا محمد Heart

هرچی جلوی خودم رو گرفتم نتونستم فقط به نظرسنجی اکتفا کنم و اسپم ندم !! Wink Smile
صحبت حسین جان رو تأیید میکنم ...
myavarahmadi سابق
پاسخ
 سپاس شده توسطMohammad-Za (۱۳۹۰/۱۲/۴، ۰۳:۲۶:۵۴ صبح) ، mohamad m (۱۳۹۰/۱۲/۴، ۰۴:۲۲:۰۸ صبح) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۲/۴، ۱۱:۱۹:۴۱ صبح) ، alirezaveran (۱۳۹۰/۱۲/۴، ۱۱:۴۵:۲۵ صبح) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۹:۰۸ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۲۰:۵۵ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۲۴:۳۶ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط Mohammad-Za - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۰۸:۵۷:۱۰ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۰۹:۱۰:۴۴ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط Doodoo - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۰۹:۵۴:۴۲ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط geo - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۰:۳۵:۰۰ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط Mohammad-Za - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۱:۵۰:۱۲ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۲:۰۸:۰۴ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط iranshahrsaz - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۲:۱۵:۵۳ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط yaser0421 - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۲:۴۳:۱۱ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط !Omid StaR! - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۳:۰۰:۳۳ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط yaser0421 - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۳:۲۷:۳۱ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط komeser - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۳:۰۴:۵۸ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط iranshahrsaz - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۳:۴۱:۲۷ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط alirezaveran - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۵:۳۰:۰۵ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط abtin - ۱۳۹۰/۱۲/۲، ۱۶:۵۸:۵۰ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط Mohammad-Za - ۱۳۹۰/۱۲/۳، ۰۱:۴۸:۵۵ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۰/۱۲/۳، ۰۲:۵۸:۴۳ صبح
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط mhy - ۱۳۹۰/۱۲/۳، ۱۳:۴۶:۱۲ عصر
RE: پلاگین گروه‌های اجتماعی یا بانک؟ - توسط alirezaveran - ۱۳۹۰/۱۲/۳، ۱۳:۱۷:۱۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان