(۱۳۹۰/۱۰/۳، ۰۴:۵۰:۳۸ صبح)arianik نوشته است: شما سایتت هک میشه یا از هاست هک میشی ؟
راستش من نمیدونم از چه طریقی هک میشم
مرتبه اول بهم گفتند از طریق هاست هک شدم اما وقتی با مسئولین هاست در میون گذاشتم اظهار کردند که غیر ممکنه و . . .
البته با تمام حرفهایی که زدند ، بکاپ نداشتند
آخرین مرتبه که هک شدم جناب بهروز که از مدیران همین تالار است فرمودند که به روش جالبی هک شده و هکر با پسورد خودم اومد و اول چند تا تغییر جزیی در ظاهر سایت داد و بعد که من اونها رو تصحیح کردم ، یک دفعه زد و صفحه اول سایت رو تغییر داد و نوشت هک شدی !
آقا بهروز گفتند که کاربرانم رو پاک کرده و قرار شر بکاپ ریستور کنیم که متأسفانه ایشون وقت نکردند و من هم اطلاعات کافی نداشتم و طبق آموزش های همین تالار هم که پیش رفتم با ارور مواجه شدم
اما در کل فکر میکنم که سایتم هک میشه نه هاستم
(۱۳۹۰/۱۰/۳، ۰۸:۳۳:۰۲ صبح)xman68 نوشته است: سلام
1- هاست خود را به هاست امن تري انتقال دهيد
متأسفانه هاست امن را که نتونستم از لحاظ مالی تهیه کنم چون بهم گفتند ماهیانه 400 هزار تومانه !!!!!
2- براي مديريت هاست خود از دايركت ادمين استفاده كنيد
این برنامه یا هر چیزی که هست نمیشناسمو ممنون میشم اگر راهنمایی بهتری داشته باشید
3- در انجمن آشيانه برنامه هاي اسكن باگ را دريافت كرده و سايت خود را اسكن و چك كنيد
روش کار با این برنامه هم در آشیانه موجوده ؟ یکی از دوستان هم دیشب همین پیشنهاد رو داد
4- مشكلات و باگ ها را برطرف كنيد
طبق تعاریف مدیران در همین فروم ، نسخه 1.6.5 از امنیت بالایی برخورداره اما میدونم که امنیت هیچ چیزی در دنیای مجازی 100% نیست ، متأسفانه روش برطرف کردن باگ را هم بلد نیستم
موفق باشيد
انجمن تخصصی مشاوره غیر حضوری ایران مشاور
ازدواج،اعتیاد،کودک،خانواده،تحصیلی
www.iran-moshaver.com
ازدواج،اعتیاد،کودک،خانواده،تحصیلی
www.iran-moshaver.com

و ممنون میشم اگر راهنمایی بهتری داشته باشید