هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه
اقا جدول های این توی دیتا بیس چرا پاک نمیشن؟
من نصفشو پاک کردم اما بقیه نمیشن
الان نه میتونم حذفش کنم نه میتونم ازش استفاده کنم
یکی برام درست میکنه ؟ UndecidedHeart
Angelموفقیت برای اشخاص کم ظرفیت مقدمه گستاخی استAngel
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۷، ۲۳:۱۲:۴۵ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۰:۴۰:۳۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۴:۵۵:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۶:۴۸:۲۸ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۲:۳۱:۲۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۹:۰۸:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۲۰، ۱۷:۴۶:۳۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۴:۴۰:۲۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط yaser0421 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۴:۵۳:۳۶ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۵:۲۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۷:۰۷:۴۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۹:۰۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۱۲:۳۹:۰۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۸، ۱۳:۵۰:۱۶ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۹، ۰۴:۱۸:۱۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان