هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنر، لوگو، هدر، قالب و ... (شروع قیمت از 1000 تومان)!
خب برسيم به جواب حرفاي شما :

شما اگه واقعا مدرك گرافيك داشتيد و درسش رو خونده بوديد ميدونستيد كه فيلتر در همه ي كتاب هاي گرافيكي در صدر قرار داره يعني كار گرافيكي اي كه فيلتر روش نباشه به تف ابليس نمي ارزه ، البته نه هر فيلتري مثلا تو فتوشاپ از فيلتر هاي اماده استفاده كردن ما فيلتر ميسازيم براي كارها.

-------------------

ميگيد كم كردن حجم كار سختي نيست ، باشه همين كارتون رو حجمش رو بكنيد 42 كيلوبايت بذاريد كه همه ببينن ، توي كاري كه شما ميگي يه درخت و اسكلت در نظر بگير كه در كار خودتون تنها تصوير به كار رفته به تصوير متحرك ابره منم گفتم يكي از كمترين طرح هاي گرافيكي اي كه من زدم ، حداقل طرحام رو گذاشتم كه مقايسه كنن خود كاربرا.

من گير به حجم نميدم ، دقيقا بحث همينه من با ماكزيموم كيفيت گذاشتم شده 42 كيلوبايت شما ميگيد ميخواستم كيفيت خوب باشه حجم زياد شد! عجب!

وكتور كار شما ، اون پسر رو كه وكتورش با سرچ به دست مياد نكنه ميخوايد بگيد خودتون ساختيدش Big Grin بقيشم كه فنت بازم استايل خاصي نداره حتي shadow فقط يك blending اضاف كرديد.

ما خودمون يه عمره گرافيستيم شايد به كاربرا بگي اين حرفا رو قبول كنن ولي لطفا برا من تريپ بر ندار .

-------------------

من نگفتم اون كار هدره ! گفتم يه كاره كه من تحت عنوان طنز كار كردم با اين حال فيلتر ها و افكت هاي بيشتري نسبت به كار هدر به قول خودتون گرافيكي شما داره.

------------------

در مورد لوگو ، من نگفتم لوگوي شاخيه گفتم حداقل طرح لوگوي من و با مقايسه با كار اول لوگوي شما گذاشتم كه با حجم نصف ميشه طرحي قشنگ تر از اون گذاشت و در ضمن فرمت png كه اگه با gif سيوش ميكردم حجمش باز ميشد نصف.

حالا ما حرف خودمونو زديم ، به قول كونفوسيوس به جاي اينكه به تاريكي لعنت بفرستي يه شمع روشن كن.

به جاي اشوب به پا كردن شايد بهتر باشه يكم پيش خودت فكر كني كه : واقعا خلق الله رو گول نميزنم؟
نميخوام ديگه بحثو ادامه بدم چون واقعا به جايي نميرسه چون هيچ ماست بندي نميگه ماستم ترشه ، شما طرحاي گرافيكيتو بزن كه شايد يكي خدا زد پس كلش اومد خريد ديگه بحثو ادامه نميدم چون نميخوام تاپيك به دعوا و مشاجره بكشه.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بنر، لوگو، هدر، قالب و ... (شروع قیمت از 1000 تومان)! - توسط siavash-cena - ۱۳۹۰/۶/۲۵، ۱۲:۳۸:۵۲ عصر

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آفر 70% آخر سال سرور مجازی ssd و sata شروع قیمت از 6 هزار تومان - 48 ساعت تست رایگان succes 0 1,202 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲، ۲۲:۲۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: succes
  فروش سایت و انجمن باحالسرا » قیمت : 30 هزار تومان Amin Yaghubi 0 1,581 ۱۳۹۳/۱/۱، ۲۳:۳۴:۰۲ عصر
آخرین ارسال: Amin Yaghubi
  شروع قیمت از 2100 تومان [irwebco.com] بی سابقه ترین فروش نوروزی سرور مجازی ، هاست iranweb 1 1,944 ۱۳۹۲/۱۲/۲۳، ۱۱:۰۴:۰۴ صبح
آخرین ارسال: Rezakashefi
  نور وب - میزبانی وب ایران با سرعت بالا و امنیت و آپ تایم تضمینی | شروع از 2000 تومان rezamusic13 0 1,755 ۱۳۹۲/۱۰/۱۴، ۱۵:۱۶:۱۱ عصر
آخرین ارسال: rezamusic13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان