هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنر، لوگو، هدر، قالب و ... (شروع قیمت از 1000 تومان)!
اين كارا اصلا جالب نيست.

تو كل اين كارا من يه فيلتر نديدم.

داش معذرت ميخوام قصد جسارت ندارم اما نميتونم ببينم از اطلاعات كم گرافيكي بچه ها بخواد يه جورايي سوءاستفاده شه ،

در مورد نمونه هاي بنر ، نمونه ي بنر اول كه يه عكس متحرك ساده داره كه با يه سرچ ميشه گير اورد و روش يه سري نوشته ها با افكت هاي خيلي ساده گذاشته شده و كار خيلي

شاخي نيست ، اما حجم : 420 كيلوبايت كه نشون ميده با يه برنامه ي استاندارد و مخصوص ساخت بنر مثلا Adobe Flash ساخته نشده و با برنامه هاي

آماده ي ديگس كه بچه ها با يه سرچ ميتونن مثل اينا رو تعداد خيلي بالايي از اين برنامه ها گير بيارن و بنر هاي خودشون رو به راحتي طراحي كنن با افكت هاي قشنگ تر مثلا

برنامه ي EximiousSoft GIF Creator V5.76 ، و در بنر دوم يك افكت ساده ي آماده روي عبارت warcraft

افتاده و نوشته ها بدون افكت و رنگ خاصي (مثلا حالت سوخته و .... ) ميان رد ميشن با اين حال حجم : 320 كيلوبايت

من كه اين حرفو ميزنم خودم گرافيستم و يه نمونه كارمو ميذارم كه ببينيد برا چي ميگم اين كارا اصولي نيست.

[تصویر:  gvitr97b023iu8aayrvz.gif]

حجم : 42 كيلوبايت يعني حجمش يك دهم كار اول شماس حالا دوستان خودشون قضاوت كنن اگه من ميخواستم حجم اين بنر بشه 420 كيلوبايت چي ميشد، كاراي بنرتون

اصلا رو اصول نيست به عنوان كسي كه خودش يه عمري گرافيست بوده اينو ميگم.

در مورد لوگو ها ، اولا كه لوگي اول با فرمت .jpg ذخيره شده كه خودش يه كار غير اصوليه چون اصولا كاراي لوگو transparent سيو

ميشن با اين حال حجم : 58 KB بازم قضاوت با خودتون در مورد كاراي بعدي هم كه نمونه هاي دو و سه مثل هم هستن و فقط يكم opocity كارا رو

تغيير داديد همين و اين نمونه DL هم با يه سرچ تو گوگل مثلا D Vector يا D logo به راحتي گير مياد و تغيير رنگشم كه كار خاصي نداره ،

نمونه پنجم هم كار بسيار ساده ايه و با يه سري تصاوير آماده ساخته شده نمونه 6 باز هم .jpg و يك وكتور دراگون و فنت ساده كه در فتوشاپ CS5 به طور

پيشفرض هم وجود داره و گزينه shadow رو هم تيك زديد و حتي درجه هم تنظيم نكرديد باز قضاوت با شما ، نمونه 7 هم كه يك نمونه اي از سوتي هاي 6 مورد

اخير :d

هدر : هدر اول كه هيچ فيلتري روش نداره و كار شاخي نيست. نمونه دوم جز يك افكت opocity چيز ديگه اي نداره ، و بقيه نمونه ها هم به همين صورت

بگير برو تا آخر.

حوصله توضيح بقيه رو ندارم ولي همه به همين صورته ، يه چند تا نمونه كار خودمو بذارم با حجم مقايسه كنيد ميفهمي چي ميگم.

[تصویر:  fdnr3wp9j545zauh3ae.jpg]
همونطور كه ميبينيد افكتاش از كاراي شما بيشتره با اينكه نمونه اي از كار گرافيكي خاصي نيست و جن به ي طنز داره.
[تصویر:  87m8zd6dhqnd3omgnh4.png]

اينم يه نمونه ي خيلي ساده ي لوگو.
دوستان خواستن بگن من مجاني براشون طرح ميزنم اگه وقت كنم ولي به نظرم كاراي شما خيلي ساده بودن تو كل كاراتون من يه فيلتر نديدم.
 سپاس شده توسطHOssE!N-B (۱۳۹۰/۶/۲۵، ۱۱:۳۹:۰۷ صبح) ، geo (۱۳۹۰/۶/۲۶، ۱۲:۱۲:۳۰ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بنر، لوگو، هدر، قالب و ... (شروع قیمت از 1000 تومان)! - توسط siavash-cena - ۱۳۹۰/۶/۲۵، ۱۱:۳۱:۴۱ صبح

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آفر 70% آخر سال سرور مجازی ssd و sata شروع قیمت از 6 هزار تومان - 48 ساعت تست رایگان succes 0 1,202 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲، ۲۲:۲۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: succes
  فروش سایت و انجمن باحالسرا » قیمت : 30 هزار تومان Amin Yaghubi 0 1,581 ۱۳۹۳/۱/۱، ۲۳:۳۴:۰۲ عصر
آخرین ارسال: Amin Yaghubi
  شروع قیمت از 2100 تومان [irwebco.com] بی سابقه ترین فروش نوروزی سرور مجازی ، هاست iranweb 1 1,944 ۱۳۹۲/۱۲/۲۳، ۱۱:۰۴:۰۴ صبح
آخرین ارسال: Rezakashefi
  نور وب - میزبانی وب ایران با سرعت بالا و امنیت و آپ تایم تضمینی | شروع از 2000 تومان rezamusic13 0 1,755 ۱۳۹۲/۱۰/۱۴، ۱۵:۱۶:۱۱ عصر
آخرین ارسال: rezamusic13

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان