هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[برای 1.6] پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه
(۱۳۹۰/۶/۲۰، ۱۹:۱۸:۵۸ عصر)carrow نوشته است:
(۱۳۹۰/۶/۲۰، ۱۸:۵۴:۳۳ عصر)majid1605 نوشته است: می تونید واسه من ارسال کنید .تا امتحان کنم
فقط اگه ادیتور شما مشکلاتی رو که بقیه دارن نداشت و من بخوام یکم سفارشیش بکنید اینکار رو انجام میدید
منظورم از سفارشی کردن افزودن این قابلیت هستش
http://community.mybbiran.com/thread-679...51285.html

یه سری مشکل خودم پیدا کردم اونها رو دارم حل میکنم. بعد میفرستم.
این چیزی که میگین ربطی به ادیتور نداره البته. مربوط به قالب میشه بیشتر. سعی میکنم یه کاری بکنم واسش.

فکر نکنم به قالب ربط داشته باشه چون من دیدم روی خیلی از انجمنهای دیگه همون قالب نصبه ولی ادیتورشون اینجوری نیست
به نظرم اونا ادیتور رو دستکاری کردن .
شما که برنامه نویسی بلد هستین نمی تونید یکی از ادیتورهای قدرتمند مثل CKEditor رو واسه مای بی بی هماهنگ کنید؟
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۴/۱، ۰۸:۲۵:۵۴ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۴/۱۳، ۱۸:۲۵:۵۵ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط alyreza - ۱۳۹۰/۴/۲۹، ۲۲:۴۱:۰۱ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۴/۳۰، ۰۰:۱۰:۲۹ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط FANBOOK - ۱۳۹۰/۴/۳۰، ۰۰:۲۰:۲۰ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۴/۳۰، ۰۰:۲۹:۲۴ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۱۴، ۲۳:۲۹:۳۶ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط kamkar - ۱۳۹۰/۶/۱۸، ۲۳:۳۲:۱۸ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۰۰:۳۵:۳۷ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط geo - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۰۲:۱۸:۱۳ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۰۸:۴۶:۰۹ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط geo - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۱۶:۵۴:۴۱ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۱۷:۴۱:۴۵ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۰، ۱۹:۱۸:۵۸ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط majid1605 - ۱۳۹۰/۶/۲۱، ۰۰:۰۲:۳۹ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۱، ۰۰:۵۸:۰۱ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط carrow - ۱۳۹۰/۶/۲۱، ۱۶:۳۶:۵۲ عصر
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط kamkar - ۱۳۹۱/۲/۲۱، ۰۳:۰۱:۰۴ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط mood - ۱۳۹۱/۲/۲۲، ۰۸:۵۸:۲۰ صبح
RE: پلاگین ادیتور پیشرفته - نسخه پارک انیمه - توسط jaf5jal - ۱۳۹۱/۴/۲۰، ۰۷:۳۶:۰۵ صبح

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [برای 1.6] پلاگین ادیتور پیشرفته MyBB WYSIWYG Editor Pars 527 543,167 ۱۳۹۰/۹/۱۹، ۰۷:۱۳:۱۹ صبح
آخرین ارسال: !Omid StaR!
  [نسخه تست] ادیتور کامل و پیشرفته بتا 3 Pars 86 54,327 ۱۳۸۹/۱۱/۱۴، ۱۸:۱۵:۱۰ عصر
آخرین ارسال: arakueed

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان