هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[محصول MyBBIran] عضویت آنی در گروه ویژه پس از پرداخت زرین پال
(۱۳۹۰/۵/۲۹، ۰۳:۲۵:۰۱ صبح)rizesh نوشته است: این سیستم برای این انجمن استفاده شده الان ؟
این سیستم فقط مخصوص باز کردن(بعد از پرداخت)انجمن های مثلا VIP هستش ؟

بعد از پرداخت بلافاصله کاربر را به گروهی که شما در نظر گرفته اید منتقل می کند .

(۱۳۹۰/۵/۲۹، ۰۳:۵۵:۳۰ صبح)iranshahrsaz نوشته است: سلام

من فعال کردم

خوب الان اون پرداخت که توسط اعضا باید انجام بشه را از کجا بیارم ؟
www.example.com/zarinpal.php

(۱۳۹۰/۵/۲۹، ۰۴:۲۰:۴۷ صبح)mmmahdavi نوشته است: فکر کنم اینجورچیزا بهتره از سایت مرجع گرفته بشه تا یه وقت مشکلی پیش نیادBig Grin
https://www.zarinpal.com/pages/labs/mybb-as/
--------------
آیا اینا باهم فرقی دارند؟؟
شما هنوز تفاوت این پلاگین و آن فایل را نمیدانید!؟

این پلاگین پس از پرداخت کاربر را به گروه منتقل می کند ولی آن فایل گویا برای نوشته ها قیمت می گذارد که خیلی ها در استفاده با آن با مشکل رو به رو شده اند!
در ضمن نویسنده ی آن فایل حتی کد اضافه کردن جدول به دیتابیس را نیز یاد نگرفته است و دیتابیس را باید خودتان دستی!!!!! اضافه کنید . همچنین در هسته ی مای بی بی تغییر ایجاد کرده است!

پاسخ
 سپاس شده توسطrizesh (۱۳۹۰/۵/۲۹، ۱۰:۵۰:۵۲ صبح) ، iranshahrsaz (۱۳۹۰/۵/۲۹، ۱۱:۰۲:۵۱ صبح) ، mmmahdavi (۱۳۹۰/۵/۲۹، ۱۳:۴۷:۵۲ عصر) ، cniran (۱۳۹۰/۵/۳۰، ۲۳:۱۵:۰۰ عصر) ، amir_tara67 (۱۳۹۰/۵/۳۱، ۰۸:۴۶:۴۴ صبح) ، persiavip (۱۳۹۰/۶/۱۹، ۰۵:۳۱:۵۶ صبح) ، MAJID-SPORT (۱۳۹۰/۹/۱۶، ۰۴:۰۱:۵۸ صبح) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۱/۱۴، ۰۳:۰۴:۴۶ صبح) ، ms83 (۱۳۹۰/۱۱/۱۴، ۰۵:۳۰:۰۳ صبح) ، gabriel (۱۳۹۰/۱۱/۲۷، ۰۸:۳۷:۲۹ صبح) ، never (۱۳۹۱/۱/۱۹، ۰۶:۴۰:۴۲ صبح) ، MyBulletian (۱۳۹۲/۳/۱۳، ۰۳:۴۵:۱۶ صبح)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: [محصول MyBBIran] پلاگین عضویت آنی در گروه ویژه پس از پرداخت زرین پال - توسط Mohammad-Za - ۱۳۹۰/۵/۲۹، ۱۰:۴۳:۴۷ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان