۱۳۹۰/۵/۱۳، ۲۲:۰۲:۱۴ عصر
فکر کنم سوالم رو واضح نگفتم ، چون هیچ کدوم از عزیزان کمکم نکردند
همون طور که میدونین متای کیورد برای موتور های جستجو بی تاثیر نیست و باعث میشه مطالب بهتر ایندکس شه
ولی متاسفانه انجمن ساز مای بی بی این متا رو در قالب هاش نداره . حالا من اومدم یک فکری کردم با خودم گفتم این متا رو در قالب بزارم و پلاگین برچسب ها TagCloud مای بی بی رو نصب کنم و از این پلاگین استفاده کنم و تگ ها رو در این متا جا بدم :
حالا این پلاگین رو در انجمنم نصب کردم و هیچ مشکلی ها با نمایش تگ ها ندارم ولی حالا میخوام تگ های ساخته شده در هر انجمن و تاپیک رو به جای کلمه تگ در متای بالا جایگزین کنم ولی نمیدونم باید از چه دستور پی اچ پی ای استفاده کنم به طور مثال :
حالا موندم به جای {$tag-cloud} در کد بالا چی بزارم تا تگ ها رو جایگزین کنه به طور اتومات ؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های دوستان
همون طور که میدونین متای کیورد برای موتور های جستجو بی تاثیر نیست و باعث میشه مطالب بهتر ایندکس شه
ولی متاسفانه انجمن ساز مای بی بی این متا رو در قالب هاش نداره . حالا من اومدم یک فکری کردم با خودم گفتم این متا رو در قالب بزارم و پلاگین برچسب ها TagCloud مای بی بی رو نصب کنم و از این پلاگین استفاده کنم و تگ ها رو در این متا جا بدم :
کد:
<meta name="keywords" content="تگ" />حالا این پلاگین رو در انجمنم نصب کردم و هیچ مشکلی ها با نمایش تگ ها ندارم ولی حالا میخوام تگ های ساخته شده در هر انجمن و تاپیک رو به جای کلمه تگ در متای بالا جایگزین کنم ولی نمیدونم باید از چه دستور پی اچ پی ای استفاده کنم به طور مثال :
کد:
<meta name="keywords" content="{$tag-cloud}" />حالا موندم به جای {$tag-cloud} در کد بالا چی بزارم تا تگ ها رو جایگزین کنه به طور اتومات ؟
پیشاپیش ممنونم از راهنمایی های دوستان