هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه
چجوری فارسیش میکنی خوب هرچی پیدا میکنی به ما هم بگو لطفاBlushBlush
درضمن من یه کاری کردم که درست بشه ولی فقط ایجاد وبلاگ میاد فایلش رو پیوست کردم
این رو در همون صفحه اول هاست داخل root//htdocs اپلود کنید

فایل‌(های) پیوست شده
.php   blogs.php (اندازه: 40.86 KB / تعداد دفعات دریافت: 20)
[تصویر:  1311963836.png]
پاسخ
 سپاس شده توسطhosebr (۱۳۹۰/۴/۲۰، ۱۵:۲۰:۳۰ عصر) ، firstboy000 (۱۳۹۳/۵/۱۵، ۱۰:۲۸:۲۹ صبح)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۷، ۲۳:۱۲:۴۵ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۰:۴۰:۳۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۴:۵۵:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۶:۴۸:۲۸ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۲:۳۱:۲۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۹:۰۸:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۲۰، ۱۷:۴۶:۳۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۴:۴۰:۲۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۵:۲۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۷:۰۷:۴۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۹:۰۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۱۲:۳۹:۰۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۸، ۱۳:۵۰:۱۶ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۹، ۰۴:۱۸:۱۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان