من كلا نصب و انتقال براي اعضاي MyBBIran رو انجام دادم و خواهم داد ، جايي پستي نذاشتم براي اين كار ، اما كاربران تازه وارد كه ميان و درخواست كمك براي انتقال يا نصب دارن ، براشون انجام مي دم ، در كل اين كارها رو براي مشتريانم انجام مي دم ، اما براي MyBBIran هر كاري از دستم بر بياد انجام مي دم .
قرار هست كه براي تازه كار هاي MyBBIran يك سرويس از 250MB تا 1GB براي 6 ماه به صورت رايگان در اختيار قرار بديم ، البته تو حجم و اين چيز ها مساله اي نيست ، فقط كمي اين روز ها سرم واقعا شلوغ هست و بعد از 13-12 به بعد اين كار رو عملي و سرويس رو فعال مي كنم كه با كدي كه در اختيار كاربران قرار مي دم سرويس به صورت آنلاين براشون فعال مي شه ، اين با پلن هاست استاندارد ما يكي هست و هيچ فرقي در فضا و پهناي باند يا بقيه امكانات در اون وجود ندارد .
(۱۳۹۰/۴/۶، ۲۱:۱۵:۵۵ عصر)Behr☺uz نوشته است: این تالار هیچگونه مسئولیتی در قبال تالار های نصب شده نداره !
چه مشکل امنیتی داشته باشن!
چه مشکل اساسی و ....
کلا این گونه تایپیک ها مورد تایید این سایت نیست
براي كساني كه نصب يا انتقال انجام دادم كلا بعد از نصب بهشون گفتم كه رمز عبور و دسرسي ها رو درست كنن ، رو اين قضيه هم تاكييد بسيار زيادي داشتم ، دوستان زيادي هستن ، اما در كل پيشنهاد من اين است كه يك بخش براي نصب و يا انتقال در MyBBIran درست بشه كه كاربران به راحتي و اطمينان خاطر در انجمن خودشون رو به رايگان برپا كنند ،
....