هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد)
سلام

منم نصب کردم. به ظاهر مشکلی نداشت. به جز چند مشکل کوچیک مربوط به پورتال!

ولی از چیزهایی که گفته شد، تصمیم گرفتم که پاکش کنم و فقط به site map بسنده کنم.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۱:۲۵:۳۵ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۲:۴۱:۱۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۲:۳۱:۵۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۴:۱۳:۱۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۱۹:۱۸:۰۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۰:۰۸:۳۳ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۴۱:۲۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۵۵:۵۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۳، ۰۰:۵۱:۲۰ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۵:۲۸:۴۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۷:۲۴:۰۰ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط amir_tara67 - ۱۳۹۰/۳/۲۴، ۲۲:۵۹:۱۷ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان