هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد)
سلام.
آقا من همه کارها رو کردم پلاگین نصب شده کاملا هم درست نشون میده یعنی تو کنترل پنل سبز نشون میده.
اما صفحه 404 کار نمیکنه.
یعنی من پلاگین تگها رو هم نصب کردم بعد اون پایین فوروم که تگ ها رو نمایش میده روشون که کلیک میکنم تو صفحه 404 نمیره یعنی میره تو صفحه پیش فرض خودش کمک کنید Sad
 سپاس شده توسطdarya1012 (۱۳۹۰/۱/۲۵، ۰۰:۱۰:۲۳ صبح)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۱:۲۵:۳۵ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۲:۴۱:۱۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۲:۳۱:۵۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۴:۱۳:۱۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۱۹:۱۸:۰۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۰:۰۸:۳۳ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۴۱:۲۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۵۵:۵۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۳، ۰۰:۵۱:۲۰ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۵:۲۸:۴۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۷:۲۴:۰۰ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط KamranShakh - ۱۳۹۰/۱/۲۴، ۲۳:۲۵:۴۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان