هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قالب زیبای blackinci (قالب موبایل )
دوست ندارم در محیط معرفی یک قالب بحثی را با شما شروع کنم.
مگر من از اینکه شما تعداد زیادی قالب ترجمه کرده و در سایت برای دانلود قرار دهید بدم می آید؟ مگر این فعالیت شما به نفع مجموعه سایت نیست؟
اما من تعداد زیادی پیام خصوصی در مورد مشکلات ترجمه دریافت کردم.
من خودم وقتی قالب را ترجمه می کنم چندین بار تست می کنم. حتی امروز که بر ترجمه مسلط تر شده ام ترجمه اصولی تری می کنم و تصمیم دارم که قالب های ترجمه شده گذشته را نیز اصولی تر ترجمه کنم.
تست یک قالب فقط 5 دقیقه طول می کشد. پس اگر در نهایت قالبی که شما امروز در سایت معرفی می کنید نهایت تا 2 روز بعد رسمی شود مشکلی پیدا می کنید؟
من برای نصب یک قالب روی سایت دموی پوسته به هر حال باید آن را دریافت کنم. پس چه بهتر که ابتدا تست هم بکنم و در صورت داشتن مشکل گزارش دهم یا خودم اصلاح کنم.
گفتن اینکه یک قالب پس از تست قرار بگیرد حرف بدی نیست. این کار کاربر MyBB را از دریافت یک قالبی که استاندار ترجمه شده است مطمئن می سازد.

با سپاس Heart

مردان بزرگ اراده می‌کنند و مردان کوچک آرزو
[تصویر:  1348752239.gif]

اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت می‌خواهد.

سپاس شده توسطZEUS (۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۲:۳۰:۴۸ صبح)

پیام‌های داخل این موضوع
قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط pl_ugin - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۰:۱۹:۴۲ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط AR@KST@R - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۰:۴۴:۱۸ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۲:۳۵:۵۸ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط pl_ugin - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۳:۱۴:۰۵ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۳:۱۹:۲۳ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط pl_ugin - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۳:۲۹:۰۷ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۹/۱۷، ۲۳:۳۸:۲۹ عصر
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط pl_ugin - ۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۰:۱۰:۳۰ صبح
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۰:۱۹:۵۹ صبح
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط AR@KST@R - ۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۰:۲۵:۲۹ صبح
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط Pars - ۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۰:۳۸:۲۳ صبح
RE: قالب زیبای blackinci (قالب موبایل ) - توسط AR@KST@R - ۱۳۸۸/۹/۱۸، ۰۰:۴۵:۴۸ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان