هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر
(۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۲۳:۲۸:۱۱ عصر)Pars نوشته است: برای مورد نخست از این ها کمک بگیرید:
http://community.mybbiran.com/thread-240.html
http://community.mybbiran.com/thread-247...tml#pid608

برای دکمه ها، در global.css کلاس button را جستجو کنید و ویرایش کنید.

ممنون علی جان.اما بازم نشد.

برای مورد اول انگار درست متوجه منظورم نشدی.منظورم کادر اطلاعات کاربر نیست.من میخوام بالای پست های دوم به بعد هم مثل mybbiran اون هدر رنگی رو داشته باشه (مال شما آبی رنگه) امیدوارم دقیقا متوجه شده باشی کجا رو میگم.فقط تفاوتی که سایت من داره اینه که پست بیتم عمودی هست.

در مورد دوم هم کلاس button وجود نداره...Sad

(۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۲۳:۳۲:۲۴ عصر)hamidtbt نوشته است: عزیز راه وجود داره ولی باید css بلد باشی . اگر بلدی باید بر توی این قسمت global.css

آره عزیزم .بلدم ویرایش سی اس اس رو .اما نمیدونم چه کلاسی هست ...
قالبی که دارم روش کار می کنم BlazeBB هست که از همین جا دانلود کردم.

ضمن اینکه به زودی قالبی که بهینه سازی کردم رو با نام mybbiran اینجا میذارم.مطمئنم طرفدار زیادی پیدا میکنه.
پوسته فوق العاده زیبای مجید آنلاین - LianPortalVJ
ورژن دوم قالب لیان پرتال

نصب مای بی بی + قالب لیان پرتال V2 + نصب و کانفیگ ۱۰ پلاگین به انتخاب شما = جهت استعلام قیمت پیام خصوصی بفرستید
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۵، ۲۳:۲۹:۰۳ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط AR@KST@R - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۰:۰۵:۰۱ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۰:۱۶:۴۴ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط stetar - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۱:۰۸:۱۴ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۰:۳۴:۱۰ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط Sp|R|T - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۱:۴۶:۲۲ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۱:۵۶:۵۷ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط FunSeT - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۰۲:۲۳:۴۶ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۱۳:۵۴:۱۲ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط FunSeT - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۱۴:۰۸:۵۸ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۱۵:۰۵:۵۹ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۱۶:۴۷:۵۲ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۲۰:۵۵:۵۷ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط Pars - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۲۳:۲۸:۱۱ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶، ۲۳:۳۲:۲۴ عصر
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۰:۵۷:۵۰ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط YaseR - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۱:۱۲:۵۳ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۱:۱۹:۲۴ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط YaseR - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۱:۳۱:۱۷ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷، ۱۱:۳۶:۱۲ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط DJMOKHTAR - ۱۳۸۹/۱۲/۲۱، ۰۲:۴۷:۵۷ صبح
RE: زیباسازی اطلاعات زیر آواتار کاربر - توسط alireza013 - ۱۳۸۹/۱۲/۲۲، ۰۱:۰۷:۲۶ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان