هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد)
دوستان سلام
من تمام مراحل رو پشت سر گذاشتم سر آخر که اومدم تو root
فایل htaccess رو ویرایش کنم هیچی توش نبود فقط 5 تا خط Error نوشته بود الان باید چیکار کنم 20 بار مراحل رو از اول رفتم ولی هنوز همون طوری هستشHuh

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۱:۲۵:۳۵ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۲:۴۱:۱۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۲:۳۱:۵۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۴:۱۳:۱۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۱۹:۱۸:۰۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۰:۰۸:۳۳ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۴۱:۲۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۵۵:۵۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۳، ۰۰:۵۱:۲۰ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۵:۲۸:۴۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط Taghavijo - ۱۳۸۹/۱۱/۲۳، ۲۲:۰۵:۲۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۷:۲۴:۰۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان