هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد)
(۱۳۸۹/۱۱/۵، ۰۲:۳۹:۲۳ صبح)stetar نوشته است: البته من خودم علاوه بر فایلهایی که دوستان توی پلاگین داده بودن یه فایل دیگه اضافه کردم که تمام مشکلات از بین رفت

اینجا میذارمش شاید مشکل دوستانم حل کرد
اینو توی قسمت پلاگین آپ کنید

میشه بگید دقیقا این فایل چه مشکلی رو بر طرف میکنه؟!
مرسی
(۱۳۸۹/۱۱/۵، ۱۹:۲۶:۳۲ عصر)goldten نوشته است: نگفتید از این فانکشن میشه در 1.6 استفاده کرد؟ آخه اینجا زده 1.6.1Huh

دوست من نسخه من 1.6.1 هست، روی 1.6 تست نکردم، نمیدونم، اما فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد، چون تقریبا میشه گفت این دو تا نسخه توی همه چیز شبیه به هم عمل می کنن (از دید فانکشن)
اما تضمینی نمی کنم

ضمنا دوستان من دیگه وقت نمیکنم واسه کسی سئو نصب کنم. خوشحالم که همگی مشکلشون رو با فانکشن حل کردن. و چند نفری هم نصب موفقیت آمیز داشتند. این نشون میده که دیگه مشکلی نیست.....
سوالی بود توی همین تاپیک بپرسید و از صاحب تاپیک خواهشمندم آموزش رو اصلاح کنن
 سپاس شده توسطmparsa (۱۳۸۹/۱۱/۲۵، ۱۳:۰۵:۳۷ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۱:۲۵:۳۵ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۲:۴۱:۱۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۲:۳۱:۵۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۴:۱۳:۱۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۱۹:۱۸:۰۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۰:۰۸:۳۳ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۴۱:۲۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۵۵:۵۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۳، ۰۰:۵۱:۲۰ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۵:۲۸:۴۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط rezadsad - ۱۳۸۹/۱۱/۶، ۰۰:۰۱:۲۴ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۷:۲۴:۰۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان