هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد)
درود دوستان
من هم دقیقاٌ همین مشکلات رو داشتم که حل شدن. گفتم حیفه نگم.

(۱۳۸۹/۴/۱۲، ۲۳:۱۸:۳۳ عصر)badpad نوشته است: من همه اين كارها رو انجام دادم ولي هنوز فعال نشده.
واسه من تو قسمت پلاگين ها، شبيه عكسِ آموزش شماره 8 .
يعني با اينكه تو فايل htaccess ، اطلاعاتو كپي ميكنم بازم تو پلاگين ها اينو نشون ميده.

من از پوشه ی روت داخل فایل .htaccess رفتم ولی 4 خط کد بیشتر توش پیدا نکردم!! فکر می کردم ناقص هست به همین خاطر پاکش
کردم و فایلی رو که دوستان گذاشته بودند رو استفاده کردم. ولی باز هم همون آش بود و همون کاسه!!
تا اینکه فهمیدم فایل .htaccess در داخل شاخه ی .htdocs را باید تغییر می دادم که پسوند .txt داشت. وقتی کد هایی رو که در قسمت پلاگین
گوگل سئو بود در این بخش کپی کردم و نام فایل رو که پسوند تکست داشت به
.htaccess
تغییر دادم همه چیز درست شد!!

(۱۳۸۹/۴/۱۲، ۲۳:۱۸:۳۳ عصر)badpad نوشته است: در ضمن وقتي رو نام كاربرا كليك ميكنيم به جاي نمايش پروفايل ميره تو سايت گوگل.

این مشکل به خاطر فایل functions.php می باشد. در پست قبل روش دستی این کار را گفتم.
دیروز توانستم فایل آماده ی functions.php که مخصوص نسخه ی 1.6 می باشد را پیدا کنم که متاسفانه فرصت نبود تا برای
دوستان بگذارم. امیدوارم به دردتان بخورد:

.php   functions.1.6.1-googleseo.php (اندازه: 145.12 KB / تعداد دفعات دریافت: 25)

منبع: http://community.mybb.com/thread-46423-p...#pid322448

فایل را دانلود کرده و به functions.php تغییر نام دهید.
سپس آن را در پوشه ی inc جایگزین فایل قبلی کنید. برای من که هیچ مشکلی پیش نیومد.

سربلند باشیدHeart
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۸۹/۱۰/۱۳، ۰۰:۰۵:۰۳ صبح) ، kavian (۱۳۸۹/۱۰/۲۳، ۱۴:۴۷:۰۸ عصر) ، goldten (۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۰۲:۵۱:۳۸ صبح) ، eneah (۱۳۹۰/۹/۱۵، ۱۳:۲۵:۲۹ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۱:۲۵:۳۵ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۳/۳۱، ۲۲:۴۱:۱۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط senator - ۱۳۸۹/۱۰/۱۱، ۱۶:۱۴:۰۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۲:۳۱:۵۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۱، ۱۴:۱۳:۱۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۱۹:۱۸:۰۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۰:۰۸:۳۳ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۴۱:۲۸ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۲، ۲۲:۵۵:۵۷ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۶/۱۳، ۰۰:۵۱:۲۰ صبح
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط zohair - ۱۳۸۹/۱۰/۷، ۱۵:۲۸:۴۹ عصر
RE: آموزش جامع نصب پلاگین بهینه ساز Google Seo (تصحیح شد) - توسط hamidtbt - ۱۳۸۹/۱۲/۱۲، ۱۷:۲۴:۰۰ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان