۱۳۸۹/۹/۲۴، ۰۱:۳۸:۳۷ صبح
به نظر من اون کسانی دارند از تیم مای بی بی ایران پشتیبانی میگرن قدر نشناسند. مگه مای بی بی ایران به شما بدهکار هست که باید همه چیز را رایگان منشر کنه شما اگه خیلی ناراضی هستید یا برید یه انجمن ساز دیگه نصب کنید یا برید خودتون اگه تخصص دارید هر پلاگین یا ادیتوری که دوست دارید منشتر کنید . اگه اینا این ادیتور را ساختن و میخواهند بفروشند حقشون هست چون از جایی کپی نکردن ادیتور که روی خود مای بی بی هست را پیشرفتش کردن . اگه مای بی بی میخواست این ادیتورش را روی ورژن 1.6 درست کنه این کار را میکرد و الان ما اینقدر مشکل نداشتیم ولی دوستان مای بی بی ایران تلاش کردن و این ادیتور را ساختند و با قیمتی توی نظر سنجی گذاشتند به نظر من خوب هست. به عنوان مثال فروشگاه ساز های ارانی اکثر شون کپی خارجی هستند و فقط فارسی شدن پس اونا هم نباید بفروشند چون کپی کردن. ولی اونا دارند حق فارسی کردن و ماژول هایشان را که میسازند میگرند . برای این ادیتور هم همین طور هست مای بی بی ایران داره حق پیشرفته کردن این ادیتور را میگیره و به نظر من کاملا حقشون هست چون دزدی نکردن و عکس هایی که از این ادیتور گذاشتن من مانند این ادیتور توی سایت های خارجی ندیدم. میتونید سرچ کنید.