۱۳۸۹/۹/۲۳، ۲۱:۱۲:۳۱ عصر
(۱۳۸۹/۹/۲۳، ۱۹:۵۵:۲۰ عصر)S-ARM نوشته است:توجه توجه
پس از قرار دادن ادیتوری به نام hoteditor توسط ما و با وجود مشکلات زیاد یکی از دوستان که من باهاشون صمیمی هستم روی ادیتورهای مختلفی کار کردند
و به این نتیجه رسیدند که ادیتور خود مای بی بی رو پیشرفت بدند
من از 1 ماه پیش در جریان این پروژه بودم ( موقعی که هیچ کس غیر از من و خود سازنده نمیدونست)
بارها سازنده نا امید شد ولی با جدیت تمام کارش را ادامه داد و من هم فقط نقشم اینجا پیگیر کننده ادیتور و بعضی مواقع تست ادیتور بود
(با نصب این ادیتور در تمامی انجمن خود ادیتور پیشرفته خواید داشت حتی پیغام پروفایل و امضا و پاسخ سریع)
فردی که این کار رو کرده 100 در صد تخصص فراوانی دارد و همچنین [b]حق این را دارد که این تخصص که پس از سالها تلاش و تجربه است به رایگان در اختیار شما ندهد - او این ادیتور رو ساخته
آیا یک مهندس یا یک مکانیک حاضر است به رایگان برای فردی کاری انجام دهد !!!!!!!!!!!
این فرد دیشب تصمیم گرفت که از این چند صد هزار تومان چشم پوشی کند و ادیتور رو به رایگان برای دانلود قرار دهد
اما
ولی شما این کسایی که فقط زبان انتقاد دارید و چشم دیدن این را ندارید که کسی پیشرفت کند
و شما ای ایرانیانی که فقط عادت کرده اید تمامی امکانات برای شما به رایگان باشد
و شما ای خودخواهان
با این رفتار زننده ی خود باعث شدید که سازنده ی این ادیتور به بنده اعلام کند که دیگر به هیچ وجه حاضر نیست این ادیتور را منتشر کند
حالا شما ماندید و حسرت یک ادیتور فوق العاده
احتمالا در انجمن تست قرار داده خواهد شد که بر حسرت شما افزوده شود
[/b]
خب من بهش تبریک میگم و بهش قول میدم با این برخورد بچگانه اش منی که حاضر بودم تا 20 تومن بابتش پول بدم حتی در صورتی که رایگانش کنه از اون روی تالارم استفاده نخواهم کرد

واقعا که گاهی اوقات آدم میمونه که بعضی ها چقدر راحت خودشون رو رها میکنن با عقل خودشون فکر نمیکنن و با حرفهای دیگران تصمیم میگیرن
تبریک میگم به خاطر این علم بالاشون و امیدوارم که هر بار که ادیتور رو توی انجمن تست میبینه یاد تصمیم هاش بیفته