هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه
(۱۳۹۳/۵/۱۴، ۱۱:۵۸:۱۲ صبح)firstboy000 نوشته است: تمام پست های تاپیک رو بخونید لطفا.اگر اونوقت پاسختون رو نگرفتید بپرسید.

تمام پست هارو خوندم اون خطوطم که گفته شد جایگزین کردم ولی ارور داد!!!
ممنون میشم کمک کنید من چیکارکنم^^
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۷، ۲۳:۱۲:۴۵ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۰:۴۰:۳۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۴:۵۵:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۸، ۱۶:۴۸:۲۸ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۲:۳۱:۲۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۱۹، ۱۹:۰۸:۱۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" فارسی آخرین نسخه - توسط ssd - ۱۳۹۰/۴/۲۰، ۱۷:۴۶:۳۷ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۴:۴۰:۲۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۵:۲۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۷:۰۷:۴۷ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۰۹:۰۷:۲۲ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۷، ۱۲:۳۹:۰۳ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۸، ۱۳:۵۰:۱۶ عصر
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط ms83 - ۱۳۹۰/۸/۲۹، ۰۴:۱۸:۱۵ صبح
RE: پلاگین MyBlogs "بلاگ های من" پارسی آخرین نسخه - توسط reyhane - ۱۳۹۳/۵/۱۴، ۱۳:۰۸:۵۵ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان