۱۳۹۳/۱/۲۲، ۱۴:۱۶:۴۲ عصر
درود دوستان ... هههه فکر میکردم اون جمله منو جدی بگیرید ولی جمله من شوخی بود و دیدید که بعدش smile گذاشتم ...
ولی اگر این قضیه رو ما نمیگفتیم, بصورت اختصاصی میشد !!!! به نظرم باید به شکلی باشه که بدون گفتن ما این کپی رایت قرار بگیره ...
در مورد الهام گرفتن ... درسته اما شاید دوست خوبم envira که طراحی هاشو دنبال میکنم (و به همین دلیل هم فهمیدم) و بسیار هم کارای بزرگ و جذابی داره از این کار راضی نباشه, یا حداقل از اعلام عمومی اون راضی نباشه !! حالا شاید شما از طرحش استفاده کنی و برای خودت یک قالب درست کنی که اون بحثش جداست
اما اینکه اعلام عمومی بشه و به فروش برسه فکر میکنم حداقل باید باهاش صحبت میکردید و ازش رضایت میگرفتید. همانطوری که اگر کسی از طراحی های شما بخواد استفاده کنه باید اجازه بگیره
این حق کپی رایت هست.
میدونید مثل چی میمونه ؟؟ مثل اینکه من یک قالب شبیه همین mybbiran درست کنم (که درست کردنش برای من کلا یک هفته طول میکشه) و بعد هم فروش عمومی کنم و پایینش بنویسم با الهام از ...
خب شاید اقای نجفی پور از این کار من راضی نباشه چون این یک قالب اختصاصی هست
ولی اگر این قضیه رو ما نمیگفتیم, بصورت اختصاصی میشد !!!! به نظرم باید به شکلی باشه که بدون گفتن ما این کپی رایت قرار بگیره ...
در مورد الهام گرفتن ... درسته اما شاید دوست خوبم envira که طراحی هاشو دنبال میکنم (و به همین دلیل هم فهمیدم) و بسیار هم کارای بزرگ و جذابی داره از این کار راضی نباشه, یا حداقل از اعلام عمومی اون راضی نباشه !! حالا شاید شما از طرحش استفاده کنی و برای خودت یک قالب درست کنی که اون بحثش جداست
اما اینکه اعلام عمومی بشه و به فروش برسه فکر میکنم حداقل باید باهاش صحبت میکردید و ازش رضایت میگرفتید. همانطوری که اگر کسی از طراحی های شما بخواد استفاده کنه باید اجازه بگیره
این حق کپی رایت هست.میدونید مثل چی میمونه ؟؟ مثل اینکه من یک قالب شبیه همین mybbiran درست کنم (که درست کردنش برای من کلا یک هفته طول میکشه) و بعد هم فروش عمومی کنم و پایینش بنویسم با الهام از ...
خب شاید اقای نجفی پور از این کار من راضی نباشه چون این یک قالب اختصاصی هست

![[تصویر: 76041528073893930429.gif]](http://8pic.ir/images/76041528073893930429.gif)