هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error
امروز دیگه روز چهارم است که وصل نشده می تونی بیشتر توضیح بدی یعنی باید یک پوشه به نام این درست کنم
public_html ...
توی هاست قبلی اصلا این پوشه نبود من هم mybb را توی صفحه اول ریختم...
حالا چه کنم...
                                     خرید کتاب از آمازون[url=http://share-book.ir][/url]
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط djamir5 - ۱۳۹۲/۶/۲، ۱۶:۱۳:۱۲ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط Pishro - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۱:۴۱:۵۳ صبح
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط djamir5 - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۲:۰۶:۱۷ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط CSS - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۳:۴۷:۳۱ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط djamir5 - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۶:۱۴:۳۹ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط CSS - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۶:۲۹:۱۹ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط djamir5 - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۶:۵۰:۵۱ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط reza.t.gh - ۱۳۹۲/۶/۳، ۱۷:۰۲:۴۲ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط t.seyedi - ۱۳۹۳/۳/۲۷، ۲۰:۳۴:۱۱ عصر
RE: راهنمایی در مورد ارور 404 Not Found error - توسط firstboy000 - ۱۳۹۳/۳/۲۸، ۲۰:۳۹:۱۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان