هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟
سلام دوستان عزیز من روی یه هاست رایگان مای بی بی رو نصب کردم خوب بود یه مطلب نوشتم وقتی واسه دفعه بعد خواستم بخونمش کلیک کردم رو مطلبه این خطا رو میده هر چی مطلب میزارم نشونشون نمیده فقط این خطا رو نشون میده ببینید

[تصویر:  di-7YFA.png]

پیام‌های داخل این موضوع
MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط rasol - ۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۰:۰۸:۳۰ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط red_boy - ۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۰:۱۲:۵۷ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط alireza013 - ۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۱:۵۲:۰۸ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط ™IRAN FORUM - ۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۲۰:۲۴ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط rasol - ۱۳۹۰/۱/۱۲، ۱۶:۴۴:۱۹ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط sepanta-gsm - ۱۳۹۰/۱/۱۲، ۱۷:۱۳:۵۸ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط mybb1 - ۱۳۹۰/۱/۱۲، ۱۸:۰۶:۰۵ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط sepanta-gsm - ۱۳۹۰/۱/۱۳، ۲۳:۲۲:۱۱ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط jalal.m - ۱۳۹۰/۱/۱۲، ۱۸:۱۹:۲۷ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط rasol - ۱۳۹۰/۱/۱۳، ۰۰:۰۸:۴۸ صبح
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط jalal.m - ۱۳۹۰/۱/۱۳، ۱۱:۲۶:۳۶ صبح
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط iwf - ۱۳۹۲/۵/۱۸، ۰۱:۵۱:۱۷ صبح
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط mhy - ۱۳۹۲/۵/۱۸، ۱۵:۰۷:۰۷ عصر
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط khorshidico - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۱:۰۶:۴۷ صبح
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۲:۵۶:۴۷ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط khorshidico - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۰۲:۴۷ عصر
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۰۶:۰۶ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط khorshidico - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۰۸:۳۳ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط khorshidico - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۱۰:۰۰ عصر
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط HOssE!N-B - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۱۲:۳۹ عصر
RE: MyBB SQL Error اين خطا مربوط به چيه ؟ - توسط khorshidico - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۳:۱۵:۰۸ عصر
RE: MyBB SQL Error این خطا مربوط به چیه ؟ - توسط firstboy000 - ۱۳۹۴/۹/۳۰، ۱۵:۴۹:۲۵ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان