هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت ابر پلاگین !
(۱۳۹۲/۵/۹، ۲۲:۴۴:۴۵ عصر)adminn نوشته است: به نظر من نوشتن پلاگین خوب نیست ، بهتره سایت مای بی بی مادر خودش برخی امکانات رو روی خود سیستم مای بی بی پیاده کنه ، بدون پلاگین ، اینطوری خیلی خیلی خیلی بهتره

والا ما هم از خدامونه که این امکانات بصورت پیشفرض رو اسکریپت باشند،اما اونطور که سازندگان میگن تغییرات جزئی در 1.8 خواهد بود و تغییرات عمده میمونه واسه نسخه 2.0 ،حالا ببینیم چی میشه.

(۱۳۹۲/۵/۹، ۲۲:۴۵:۱۱ عصر)GreyWolf نوشته است: حالا ی چیزی گفتیم شاید اطلاعاتمون کم بوده ببخشید، دیگه چرا میزنید!

من هم نگفتم 100 پلاگین رو جمع کنیم یک جا! گفتم 10 تا تابع! (یک پلاگین ممکنه از چندین تابع استفاده کنه!)

وقتی کاربر پلاگین (فرضا) تشکر + آخرین ارسالها رو میخواد نصب کنه اگه با یکی از اینها مشکل داشت دیگه اون رو نصب نمیکنه و میره سراغ بعدی!
ولی اگه این 2 تا توی یک پلاگین باشن مشکل با یک تابع باعث میشه کاربر از سایر امکانات هم نتونه استفاده کنه

بحث پلاگین ساده و غیر ساده هم نکردم، مهم توابعی هست که داخل سورس پلاگین استفاده شده
همون آمار پیشرفته که میگید پلاگین خیلی ساده ای هست، فقط از دیتابیس کوئری میگیره و خروجی رو نشون میده و البته کوئریها هم کاملا شبیه هم هستن (در اصل طبق گفته شما چندین کار رو یک جا انجام نمیده!)

من بعنوان کسی که PHP بلدم و آشنایی با پلاگین نویسی دارم نظرم رو گفتم. صبر کنید سایر دوستان برنامه نویس هم بیان و اونها هم نظرشون رو میدن

پ.ن: شما که قرار نبود حرف های ما رو قبول کنید و اینطوری جواب بدید چرا تاپیک ایجاد کردید!

علت اینکه بنده اینطوری پاسخ دادم اینه که از کاربر باسابقه ای مثل شما بعید بود که در برخی قسمت های جوابش نکات بی موردی بیان کنه،اونوقت باید از یه کاربر تازه کار چه انتظاری داشت؟ وگرنه من این تاپیک رو ایجاد کردم که این ایده به نقد و بررسی گذاشته بشه؛اما بررسی درست و منطقی.
اما اگر کمی تندروی کردم ازتون معذرت میخوام.

و اما بعد: ببینید بذارید یک مثال ساده بزنم،یه پلاگین ساخته میشه بنام آخرین موضوعات؛ یکی دیگه ساخته میشه بنام بهترین ارسال کنندگان؛ یکی دیگه ساخته میشه بنام آخرین ارسال ها.
حالا یک اسکریپت نویس میاد یک پلاگین طراحی میکنه که اینا رو یه جا جمع میکنه و یک پلاگین چند کاره ارائه میده که جامع این پلاگین هاست،خوب 100% این پلاگین جدیده مشکلاتی خواهد داشت،اما بوجود اومدن اشکالات احتمالی دلیل قانع کننده ای برا نساختن این پلاگین نیست، چون همه پلاگین ها ممکنه مشکلاتی بوجود بیارن که با گزارش و بررسی بیشترشون رفع میشه.

نکته دیگه اینکه خوب شما میگید همین پلاگین آمار کارش سادس،خوب من نگفتم که هر پلاگینی رو بیان یجا جمع کنن،اگر دقت کرده باشید من در ارسال اولم هم نوشتم که برا چنین کاری باید پلاگین ها دسته بندی بشن؛خوب اسکریپت نویس میاد بررسی میکنه میبینه مثلا از بین 25 تا پلاگین ضروری 8 تاش قابلیت یجا جمع شدن رو دارن،اونم تو 2 تا پلاگین،بعد میاد اینا رو یجا جمع میکنه.
درواقع پیشنهاد من همونطوری که گفتم جنبه نوآورانه نداره بلکه فقط یه جرقه هست تا پلاگین نویس ها به چنین کارها و پلاگین هایی هم فکر کنن.

نکته پایانی اینکه چون پلاگین های ضروری چندین ساله که مورد استفاده قرار گرفتن؛در واقع چندین و چند بار توسط کاربران مای بی بی آزمایش و بررسی شدن و بیشتر عیب هاشون گزارش و بررسی و اکثرشون رفع شده،پس با یک بازبینی و دسته بندی دقیق میشه پلاگین چندکاره ای متشکل از اونا ساخت که مشکلاتش حداکثر برابر با یک پلاگین یه کاره تازه ساخته شده و آزمایش و بررسی نشده باشه.
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
ساخت ابر پلاگین ! - توسط jvd - ۱۳۹۲/۵/۹، ۱۵:۵۹:۳۰ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط Mohammad-Mo - ۱۳۹۲/۵/۹، ۱۷:۳۴:۰۴ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط R. Najafi - ۱۳۹۲/۵/۹، ۱۷:۴۹:۳۹ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط jvd - ۱۳۹۲/۵/۹، ۱۷:۵۱:۰۴ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط mellat - ۱۳۹۲/۵/۹، ۲۲:۴۴:۴۵ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط R. Najafi - ۱۳۹۲/۵/۹، ۲۲:۴۵:۱۱ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط jvd - ۱۳۹۲/۵/۱۰، ۱۹:۰۵:۲۵ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط Doodoo - ۱۳۹۲/۵/۱۰، ۲۱:۰۹:۴۳ عصر
RE: ساخت ابر پلاگین ! - توسط Hamed - ۱۳۹۲/۹/۲۸، ۰۸:۱۲:۴۸ صبح

پرش به انجمن: