هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهم ریختگی متن در صورت استفاده از کلمات انگلیسی و فارسی با هم در متن
با درود

عادل جان ممنون از لطفت من هم میدونستم که شما قصد کمک به انجمن آقای محمدی رو دارید و میخواهید مشکل رو حل کنید ، ولی مشکل حروف فارسی و انگلیسی از انجمن نیست ، مشکل شما احتمالا از مرورگر یا سیستم خودتون باید باشه چون من مشکلی توی این مورد ندیدم . و همه ارسالهای کاربران به درستی دیده میشن

من نماینده شرکت آقای محمدی و سایت و انجمنشون در این سایت هستم اگر مشکلی باشه اینجا حتما مطرح میکنم همانطور که تا حالا مشکلات زیادی رو اینجا پرسیدم و دوستان و مدیران محترم پاسخ دادند.

از آقای صالح غلامیان هم که از کاربرای اخراجی ما بودن و خودشون چند هفته ای میشه که انجمن پشتیبانی زدن هم سپاسگزاری میکنم که اینجا میخوان قوانین رو به کاربرا گوشزد کنن ،

ولی دوست من شما خودتون تازه اول راه هستید و اجازه بدید پاسخ مشکلات کاربرا رو مدیران و پاسخگو های متخصص بدهند تا اشتباهی صورت نگیره ،

این مشکل اصلا ارتباطی به ادیتور نداشته و اگه یکی اشتباهی ادیتورش رو دستکاری کنه به مشکل میخوره

سعی کنید توی کارهای تخصصی و مدیران دخالت نکنید مگر اینکه واقعا بدونید مشکل چیه .

از مدیر پاسخگوی عزیز reza.t.gh عذر خواهی میکنم که این مورد پیش اومد .

با سپاس
پژمان رنجی مسئول رسیدگی به مشکلات سایت و انجمن

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بهم ریختگی متن در صورت استفاده از کلمات انگلیسی و پارسی با هم در متن - توسط milad1364 - ۱۳۹۲/۴/۲۵، ۱۳:۳۹:۵۰ عصر

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم نمایش حروف انگلیسی و فارسی کنار هم shezen 6 3,271 ۱۳۹۲/۹/۱۱، ۲۳:۳۸:۲۲ عصر
آخرین ارسال: shezen
  SE Friendly URL - کلمات فارسی در لینک hmdz 0 1,335 ۱۳۹۱/۱۱/۱۳، ۱۴:۲۶:۳۷ عصر
آخرین ارسال: hmdz

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان