هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست معرفی نرم افزار برای ارسال پیام انبوه
با درود
نیازی به وصل شدن به جایی ندارید .
من bcc در gmail را توضیح می دهم . بقیه مانند همین است. در gmail بعد از این که compose mail را فشار دادید در زیر قسمت to یک گزینه add bcc است. اگر آن را بزنید یک کادر هم برای bcc اضافه می شود. ایمیل هایی که می خواهید نمایش داده شود را در قسمت to یا cc اضافه کنید ولی اگر می خواهید ایمیل دوستان تان مخفی بماند از bcc استفاده کنید و آدرس ایمیل آن ها را در bcc بنویسید و با کاما آن ها را از هم جدا کنید. در یاهو ( yahoo mail ) یک گزینه show bcc در سمت راست قسمت to هست. outlook 2003 یک گزینه view دارد که از طریق آن می توانید bcc را پیدا کنید. در اوت لوک 2007 یک ایمیل بنویسید و از قسمت options آیکون bcc را پیدا کنید . در هات میل که خود من اسفاده میکنم گزینه ی Show Cc & Bcc را کلیک کنید . بقیه هم به همین ترتیب هستند . البته تعداد بالا در یکبار قابل انجام نیست و در چند مرحله باید انجام گیرد . ارسال بیشتر , کار حرفه ای تلقی میشود و باید هزینه کنید . من خودم برای اطمینان صد ایمیل را دو بار و هر بار پنجاه ایمیل ارسال میکنم . Heart
پاسخ
 سپاس شده توسطgeo (۱۳۹۱/۹/۲۷، ۱۴:۵۵:۲۹ عصر)

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درخواست معرفی نرم افزار برای ارسال پیام انبوه - توسط میدوری - ۱۳۹۱/۹/۲۷، ۱۳:۴۳:۵۱ عصر

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست معرفی نرم‌افزار goldenaxis 2 2,663 ۱۳۹۰/۱۲/۱۷، ۱۷:۱۷:۵۰ عصر
آخرین ارسال: arianik

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان