۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۱:۰۱:۱۵ صبح
سلام آقا من واسه کاربرها چنتا رنکینگ طراحی کردم ولی نمیدونم از کدم قسمت باید برای کاربر های این رنکینگ ها را تعریف کنم؟؟؟
|
رنكينگ
|
|||||||||||||||
|
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۱:۰۱:۱۵ صبح
سلام آقا من واسه کاربرها چنتا رنکینگ طراحی کردم ولی نمیدونم از کدم قسمت باید برای کاربر های این رنکینگ ها را تعریف کنم؟؟؟
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۱:۵۵:۵۶ صبح
منظورتون گروه کاربریه؟ یعنی همون مقام و درجه؟
اگه آره از این قسمت دونه دونه اضافه کنید: کنترل پنل >>>> کاربرها و گروهها >>>> گروهها >>>> اضافه کردن گروه کاربری جدید یا از این آدرس: admin/index.php?module=user/groups
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۲:۰۲:۵۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۲:۰۷:۴۹ عصر، توسط ali_hidden.)
عزیز این مسیری که فرمودین رفتم ولی جایی واسه آپلود رنکینگ(مقام)کاربری نیست؟؟؟؟؟؟
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۳:۰۸:۴۶ عصر
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۳:۱۸:۰۴ عصر
چرا که نه
![]() اول عکسها رو توی هاست >>> images/groupimages/persian آپ کنید (البته هرجای میتونید ولی اینجا بهتره) بعد برید توی کاربرها و گروهها >>> گروهها >>> از اونجا هرگروهی رو که میخواید باز کنید و در قسمت "تصویر گروه" لینک تصویر مربوط به اون گروه رو وارد کنید
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۳:۴۳:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۴:۱۵:۴۹ عصر، توسط ali_hidden.)
(۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۳:۱۸:۰۴ عصر)Webmaster نوشته است: چرا که نهعزیز همون مسیری که گفتین رفتم عکس ها را آپ کردم ولی موقع انتخاب عنوان کاربری نمیدونم از کدم قسمت باید استفاده کنم
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۳:۴۵:۰۳ عصر
درود
ابتدا باید تصویر مورد نظر را در جایی آپلود کنید. مثلا پوشه ای مشخص در هاست. سپس لینک تصویر را در قسمت معرفی شده قرار دهید.
نقلقول: عزیز این آدرسی که دادی یک آپلودسنتر هست یا نه این آدرس توی هاست خودمه ![]() ![]() خودتون تو هاستتون یه پوشه ایجاد کنید هر جا که خواستید مسیرشو تو گروه کاربریتون تعریف کنید همین. ![]() وا من با شما همزمان ارسال کردم علی جان عذر میخام
۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۴:۲۳:۵۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۸۹/۴/۱۷، ۱۴:۲۶:۱۱ عصر، توسط ali_hidden.)
| |||||||||||||||
|
|