۱۳۹۰/۱۱/۷، ۰۸:۵۱:۱۷ صبح
درود
مراحل را به طور کامل انجام دهید دچار این ارورها نخواهید شد
موفق باشید
مراحل را به طور کامل انجام دهید دچار این ارورها نخواهید شد
موفق باشید
|
چت روم برای انجمن
|
||||||
|
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۰۸:۵۱:۱۷ صبح
درود
مراحل را به طور کامل انجام دهید دچار این ارورها نخواهید شد موفق باشید
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۰۹:۵۵:۳۶ صبح
من به طور کامل انجام دادم
انجمن تفریحی میهن دانلود
پوسته بسیار زیبا برای عید نوروز برای ساخت چت روم به بنده پیام خصوصی بدید
[/url] [url=http://www.asalchat.com/]
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۱۲:۳۷:۴۶ عصر
مشکل شما این هستش که چند بار عملیات نصب را انجام دادید باید
جدول های دیتا بیس را که مربوط به چت روم کاملا پاک سپس دوباره چت روم را اپ کنید
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۱۵:۲۹:۵۳ عصر
من در یکی از انجمنها دیدم پایین انجمن زیر افراد انلاین این گزینه نوشته شده است
افراد حاضر در چت روم ... چگومه میتوانیم این گزینه را قرار بدهیم ، کدی چیزی دارد ؟
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۱۶:۳۵:۲۲ عصر
توجه داشته باشید برخی از پلاگین های چت روم این قابلیت رو دارند و در بخش افراد آنلاین نمایش داده می شوند مانند پلاگین چت روم آقای رامزی
۱۳۹۰/۱۱/۷، ۱۷:۲۳:۰۴ عصر
(۱۳۹۰/۱۱/۷، ۱۶:۳۵:۲۲ عصر)funset نوشته است: توجه داشته باشید برخی از پلاگین های چت روم این قابلیت رو دارند و در بخش افراد آنلاین نمایش داده می شوند مانند پلاگین چت روم آقای رامزیببخشید دخالت میکنم ولی افراد انلاین یک پلاگین بود که با اون چت رومی که شما میگین ست بود خوشبختانه من تونستم پلاگین افراد انلاین چت روم رو با این چت روم ست کنم الانم اگر هاستینگم پاکش نکرده باشه میتونم براتون بزارم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم اگر میخواین بگین پیداش کنم ![]()
۱۳۹۰/۱۱/۸، ۰۰:۵۱:۴۳ صبح
ممنون میشویم کمک کنید
البته این گزینه چه کسی در چت روم است برای همین چت روم بود ، من رفتم تست کنم دیدم همین چت روم است احتمالا خودشان کد را درست کرده اند . در هر صورت ممنون از پاسخها
۱۳۹۰/۱۱/۸، ۰۰:۵۴:۵۰ صبح
با عرض تاسف باید بگم هاستیگ محترم پاک کرده کل اطلاعاتمو
![]()
من تمام کار هارا انجام دادم اما وقتی برای نصب فراخوانی می کنم این ارور را میدهد:
Warning: require(/home/xnmgbaab/public_html/chat/../global.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xnmgbaab/public_html/chat/lib/custom.php on line 16 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/xnmgbaab/public_html/chat/../global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xnmgbaab/public_html/chat/lib/custom.php on line 16 لازم به ذکر است من یک دیتابیس جدید ساختم و پوشه chat را نیز در در public_html اپلود کردم و از این ادرس استفاده کردم: http://www.iranpartition.com/chat/install.php ببخشید ولی الان پوشه چت را در پوشه محتویا ت انجمنم یعنی forum (ساب دامین زدم) قرار دادم و در پوشه condig.php هم اطلاعات دیتابیس انجمنم را قرار دادم و از این ادرس فراخوانی کردم: http://www.forum.iranpartition.com/chat/install.php حالا ارور زیر را میدهد که فکر کنم بهتر شد: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/xnmgbaab/public_html/forum/chat/lib/config.php on line 27 ایا میشود این چت روم ساز را فارسی کرد؟ چگونه؟ لطفا یکی کمک کنه! ![]() ![]() هیچ کس جواب نمیده!؟ ممنون!
اووووووووووووووف
![]() چی بگم؟! ![]() ![]() یعنی هیچ کس نمیتونه جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
| ||||||
|
|