۱۳۹۰/۴/۱۱، ۱۲:۵۶:۲۴ عصر
هنوز چشم به انتظار جواب
راستی من انجمن رو انتقال دادم
بازی ها اجرا نمیشن
راستی من انجمن رو انتقال دادم
بازی ها اجرا نمیشن
|
[برای 1.6] پلاگين بخش بازي Game Section 1.2 RC5.1 Final
|
|||
|
۱۳۹۰/۴/۱۱، ۱۲:۵۶:۲۴ عصر
هنوز چشم به انتظار جواب
راستی من انجمن رو انتقال دادم بازی ها اجرا نمیشن
چاره جز این که پاکشون کنی دوباره آ|شون کنی نداری
(۱۳۹۰/۴/۹، ۱۳:۴۱:۳۲ عصر)rizesh نوشته است: در بخش ادمین قسمت بازی نمیاد چه کار کنم؟یک بار پلاگینو غیر فعال کن دوباره فعال کن
]Pasargad IT[/size]
مال من لیست بازی هاش بهم ریختس ! چیکار درستش کنم ؟
left و right با هم قاطی شده ! www.khane3.com/games.php
۱۳۹۰/۴/۱۱، ۱۹:۱۰:۵۷ عصر
درسته که
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۰/۴/۱۲، ۱۱:۵۱:۵۹ صبح
من میخوام آواتار کاربرا هم بهش اضافه بشه ولی نتونستم
تو سایتش هم توضیح داده ولی نجام دادم نشد ! آدرس: http://community.gamesection.org/thread-...ml#pid4542 میشه توضیح بدین ؟
۱۳۹۰/۴/۱۲، ۲۳:۵۷:۱۹ عصر
پلاگین رو غیرفعال کنید. تغییرات رو اعمال کنید و در آخر مجدد پلاگین رو فعال کنید
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۰۰:۳۴:۳۹ صبح
جناب Cancer9003 عزیز ، با تشکر از ارائه این پلاگین
ببینم نصب این بازی از حجم بار ترافیکی کم میکند ، یعنی ما که 2 گیگ ظرفیت داریم برای انجمن ، اجرای بازیها چه حجمی را کسر میکند ؟ اگر اینگونه باشد که هر چند وقت باید ترافیک خریداری کنیم. یک توضیحی میدهید؟
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۰۰:۳۷:۵۸ صبح
مطمئناً بخاطر حجم بازی ها یه ترافیکی استفاده میشه ولی اینکه چجوری مصرف میشه رو دقیق نمیدونم
به نظر من یا یه سرویس با ترافیک بیشتر خریداری کنین یا تعداد کمی بازی با حجم خیلی کم قرار بدین و استفاده از بخش بازی هم برای برخی گروه ها مجاز بذارین نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۱۴:۰۶:۴۷ عصر
آقا من پلاگين قبلي رو كه نصب كردم خودش قسمت منو هاي بالا يه منو بازي اضافه مي كرد
ولي اينو كه نصب كردم اضافه نشده , بايد چيكار كنم ؟
۱۳۹۰/۴/۱۳، ۱۴:۳۳:۵۲ عصر
دستی اضافه کنین
آموزشش هست نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی | |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای 1.6.6] افزونه امتیازات بخش بازی Game Section Points | Cancer9003 | 6 | 8,092 |
۱۳۹۱/۵/۱۳، ۰۲:۵۶:۴۳ صبح آخرین ارسال: Cancer9003 |
|