سلام .
من میخوام رنگ زمینه postbit را تغییر بدم چه کدی باید ویرایش کنم در global css؟
|
قرار دادن اطلاعات کاربر در کادر
|
|||
|
سلام .
۱۳۹۰/۱/۱۹، ۱۰:۰۳:۴۰ صبح
دوستان یه سوال من کد زیر رو قرار دادم
همه چی درسته و همونی که می خواستم شد فقط یه اشکالی هست دوتا فیلد مربی محبوب و بازیکن محبوب که ایجاد کردم حتماً باید طولش رو محدود کنم چون اگر طولشون زیاد شه خودکار نمیره سطر بعد و همینطور خطی ادامه پیدا می کنه تا نصف صفحه رو می گیره واسه همین مجبور شدم طول حداکثر رو بکنم 17 کاراکتر نمیشه کاری کرد خودش اتوماتیک وقتی عرض به حد معینی رسید بره سطر بعد کد: <fieldset>
۱۳۹۰/۲/۲۰، ۱۲:۳۱:۲۱ عصر
سلام
من كلي كار كردم تا بالاخره تونستم كادرهاي اطلاعات رو به هر طريقي كه شما دوست داريد و فكرشو ميكنيد ساختم . من بصورت رايگان حاضرم اين كادرها رو سيستم هاي انجمن شما پياده كنم . دوستاني كه تمايل دارند ميتونند با ارسال پيام خصوصي در همينجا اعلام كنند تا شروع كنم . واسه نمونه هم ميتونيد بريد اينجا : اينجا رو يه نگاهي بندازيد خودتون متوجه ميشيد
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۰۹:۲۱:۱۲ صبح
آقا من چطوری میتونم سوالات خودمو اضافه کنم اونجا
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۱۰:۳۷:۴۱ صبح
تو همین تایپکت یا جای دیگه حداقل بگین چی سرچ کنم
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۱۱:۱۹:۴۵ صبح
دوست عزیز برای اضافه کردن سئوالاتت باید بری تو کنترل پنل و از مسیر زیر :
کنترل پنل - پیکربندی - فیلد مشخصات اختیاری بعد گزینه " افزودن فیلد مشخصات جدید " رو بزنید و سئوالاتتون رو وارد کنید . اگه بازم متوجه نشید بهم پ خ بدید تا راهنمائیت کنم .
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۱۱:۴۰:۱۲ صبح
اونارو میدونم اما این بغل زیر مشخصات نمیاد اخه فقط تو پروفایلمیمونه
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۱۷:۴۷:۴۱ عصر
دوست عزیز شما یه سری به سایت من بزنید و اگه این مدلشو میپسندی تا واست اطلاعات رو ایمیل کنم .
۱۳۹۰/۲/۲۶، ۱۸:۳۳:۴۲ عصر
اینا خوبه ولی یه چنتاشو نمیخوام و یه چنت سوال دیگه هم دارم سایتو رشته و تیمو شغل رو نمیخوام و کلمه ولی به جای اینا مدل گوشی که خودش تایپکنه و اسم واقعی به جای شهر هم باشه محل سکونت
| |||
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| کادر زیبا برای قرار دادن تبلیغات | Pars | 7 | 13,349 |
۱۳۹۰/۴/۵، ۰۰:۳۰:۱۰ صبح آخرین ارسال: ahmadfononi |
|
| [آموزش] آموزش قرار دادن آدرس و آی پی و باقی اطلاعات در بالای انجمن | c_r_fel | 0 | 2,913 |
۱۳۸۹/۴/۱۸، ۰۱:۲۷:۳۳ صبح آخرین ارسال: c_r_fel |
|