هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[برای 1.6] پلاگین دریافت ایمیل کاربر ها Download Emails
درود خدمت دوستان،

[تصویر:  plugin_add.png] پلاگین: دریافت ایمیل کاربر ها Download Emails
[تصویر:  version.png] نسخه: 1.0 Stable
[تصویر:  user.png] نویسنده: N.Malcolm
[تصویر:  d.png] معرفی: 8th September 2010
[تصویر:  d.png] آخرین بروزرسانی: ---
[تصویر:  user.png] ترجمه: Pars

[تصویر:  info.png] عملکرد: دریافت ایمیل کاربر های ثبت نام کرده در انجمن در یک فایل متنی

[تصویر:  wrench.png] نصب: آپلود فایل ها و فعال سازی پلاگین از کنترل پنل مدیریت
سپس ابزار تعمیر و نگهداری > (منوی کناری) > دریافت ایمیل ها

[تصویر:  photos.png] نمونه:
ندارد

[تصویر:  name.png] دانلود:

.zip   Persian_Download Emails.zip (اندازه: 4.31 KB / تعداد دفعات دریافت: 872)

[تصویر:  house_link.png] لینک اصلی:
http://mods.mybb.com/view/download-emails

مردان بزرگ اراده می‌کنند و مردان کوچک آرزو
[تصویر:  1348752239.gif]

اگر روزی دشمن پیدا کردی، بدان که در رسیدن به هدفت موفق بودی.
اگر روزی تهدیدت کردند، بدان در برابرت ناتوانند.
اگر روزی خیانت دیدی، بدان قیمتت بالاست.
اگر روزی ترکت کردند، بدان با تو بودن لیاقت می‌خواهد.

پاسخ
 سپاس شده توسطpouya1364 (۱۳۸۹/۶/۱۸، ۱۲:۱۱:۳۱ عصر) ، Mamal92 (۱۳۸۹/۶/۱۸، ۲۰:۳۰:۰۴ عصر) ، persiavip (۱۳۸۹/۷/۱۹، ۰۵:۲۴:۱۹ صبح) ، FunSeT (۱۳۸۹/۱۲/۱۹، ۲۰:۱۸:۵۹ عصر) ، shahinpb (۱۳۸۹/۱۲/۲۷، ۲۰:۱۴:۱۲ عصر) ، ahora7 (۱۳۹۰/۱/۲۸، ۲۳:۳۴:۵۶ عصر) ، ghanari (۱۳۹۰/۱/۲۹، ۰۸:۱۷:۲۸ صبح) ، 1STAR (۱۳۹۰/۲/۲۱، ۰۳:۳۳:۰۹ صبح) ، BB Baz (۱۳۹۰/۳/۳۰، ۱۴:۱۵:۵۸ عصر) ، hosebr (۱۳۹۰/۴/۱۲، ۰۱:۴۹:۱۳ صبح) ، mirnejati (۱۳۹۰/۵/۳، ۱۵:۵۹:۰۱ عصر) ، geo (۱۳۹۰/۵/۶، ۰۱:۰۱:۱۸ صبح) ، elmi1413 (۱۳۹۰/۸/۹، ۱۵:۰۹:۱۶ عصر) ، Mohammad.T (۱۳۹۰/۹/۲۲، ۱۲:۴۸:۱۸ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۰/۹، ۰۴:۱۴:۳۸ صبح) ، sanazraad (۱۳۹۰/۱۱/۱، ۱۸:۰۱:۰۷ عصر) ، darya1012 (۱۳۹۰/۱۲/۴، ۱۶:۵۱:۰۰ عصر) ، digital (۱۳۹۰/۱۲/۸، ۲۰:۴۶:۳۸ عصر) ، soltaneghalbha (۱۳۹۰/۱۲/۲۸، ۰۲:۵۴:۴۹ صبح) ، behzad00 (۱۳۹۱/۲/۲، ۱۳:۵۹:۳۰ عصر) ، Royaei (۱۳۹۱/۳/۳۰، ۰۳:۳۴:۳۴ صبح) ، golforosh (۱۳۹۱/۵/۱۵، ۰۸:۱۳:۱۶ صبح) ، captaintsubasa (۱۳۹۱/۷/۲۹، ۱۶:۲۸:۱۴ عصر) ، mohana (۱۳۹۲/۲/۱۷، ۱۲:۵۵:۰۸ عصر) ، salman-m (۱۳۹۲/۳/۲۴، ۲۳:۲۰:۱۶ عصر) ، istgah51 (۱۳۹۲/۵/۱۹، ۰۲:۰۷:۵۸ صبح) ، a.armaney (۱۳۹۳/۶/۵، ۱۴:۱۳:۴۲ عصر) ، firstboy000 (۱۳۹۳/۷/۲۸، ۱۸:۳۴:۰۳ عصر)
من پلاگین و نصب کردم اما تو قسمت ابزار تعمیر و نگهداری هیچ گزینه ای نیومد
پاسخ
(۱۳۸۹/۶/۱۸، ۲۲:۰۵:۳۸ عصر)rivalboy نوشته است: من پلاگین و نصب کردم اما تو قسمت ابزار تعمیر و نگهداری هیچ گزینه ای نیومد

پلاگین را بعد از آپلود فعال کردید؟
احیاناً پوشه ی فارسی ساز شما با ما فرق ندارد؟
*لینک انجمنتان را در پروفایل یا امضایتان قرار دهید.
پاسخ
 سپاس شده توسطPars (۱۳۸۹/۶/۱۹، ۰۰:۴۴:۴۹ صبح) ، persiavip (۱۳۸۹/۷/۱۹، ۰۵:۲۴:۳۵ صبح) ، shahinpb (۱۳۹۰/۲/۹، ۰۲:۲۰:۳۴ صبح) ، darya1012 (۱۳۹۰/۵/۴، ۲۳:۵۰:۵۹ عصر) ، Mohammad.T (۱۳۹۰/۹/۲۲، ۱۳:۰۱:۱۳ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۰/۹، ۰۴:۱۴:۵۴ صبح)
من وقتی این پلاگین رو در مسیر مربوطه آپلود کردم، در پنل مدیریت ، موقع وارد شدن به بخش پلاگینها، با اینکه همه ی پلاگینها از جمله این پلاگین رو میاره، ولی بالای لیست، یه جدولی میکشه و اروری مینویسه.
وقتی هم فعالش میکنم، هم در پنل مدیریت و هم در خود انجمن، بالای هدر چندتا ارور مینویسه.
البته الان غیرفعالش کردم
[تصویر:  ashegan.gif]
پاسخ
یه تصویری از ارورت نشون بده
پاسخ
این اروریه که قبل از نصب ، فقط در پنل مدیریت و در بخش پلاگینها میده:
[تصویر:  123qwe22.png]

و این هم پیغامیه که بعد از نصب در کل پنل مدیریت و کل انجمن در بالای هدر میده:
[تصویر:  123qwe2.png]
[تصویر:  ashegan.gif]
پاسخ
ارورت مربوط به همین پلاگینه dlemails هست ، قبلا فایلی رو خواستین اینستال کنید که اینگار به صورت کامل اینستال نشده class_plugins

پلاگین رو کلا از هاست پاک کنید - فایل اصلی class_plugins که در پوشه inc موجوده رو از پکیج مای بی بی دوباره آپ کنید در هاست جایگزین کنید و این پلاگین رو اپلود کنید

امیدوارم مشکلتون برطرف بشه
پاسخ
تشكر بنده نصب كردم و توپ كار ميكنه
اگر بجاي غارت ديگران براي كمك به خود، خودرا غارت كرده و به ديگران كمك كنيد، به خدا عشق ورزيده ايد...

نام انجمنم رو با اجازه و هماهنگي مدير ماي بي بي ننوشتم. لطفا گير ندين

[تصویر:  1407544361.jpg]
پاسخ
lن نصب کردم ولی موقع کلیک روی دریافت ایمیلها این ارور رو میده:

کد:
Warning [2] fopen(/home/irt/public_html/forum/1525944734_emails.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied - Line: 102 - File: inc/plugins/dlemails.php PHP 5.2.8 (Linux)
پاسخ
(۱۳۹۰/۱/۲۹، ۲۰:۱۶:۰۶ عصر)anmemy نوشته است: lن نصب کردم ولی موقع کلیک روی دریافت ایمیلها این ارور رو میده:

کد:
Warning [2] fopen(/home/irt/public_html/forum/1525944734_emails.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied - Line: 102 - File: inc/plugins/dlemails.php PHP 5.2.8 (Linux)
منم همين مشكل رو دارم .يكي بياد توضيح بده
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آپدیت پلاگین ارسال ایمیل به کاربر جدید بعد از 4 سال baxe rapper 6 5,594 ۱۳۹۰/۱۰/۲۶، ۱۱:۰۱:۲۶ صبح
آخرین ارسال: baxe rapper

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان