۱۳۹۰/۱/۱۶، ۰۱:۲۰:۲۰ صبح
سلام به همه آقا من بدجور خاطر خواه اين پلاگين شدم چطور بايد بخرم .
|
پلاگین نقشه سایت برای تمام موتورهای جستجو
|
|||||||||
|
۱۳۹۰/۱/۱۶، ۰۱:۲۰:۲۰ صبح
سلام به همه آقا من بدجور خاطر خواه اين پلاگين شدم چطور بايد بخرم .
۱۳۹۰/۱/۱۶، ۰۱:۲۶:۳۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱/۱۶، ۰۱:۲۸:۳۸ صبح، توسط Cancer9003.)
http://aryan-translators.ir
سايت آقا حامده. اونجا با خودشون صحبت كنين. نام كاربريشون هم HAMED.RAMZI هست نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
درخواست از طریق پیام خصوصی
۱۳۹۰/۱/۱۶، ۱۴:۰۶:۰۸ عصر
حامد جان هنوز همون مشكل رو دارم
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
۱۳۹۰/۱/۲۵، ۱۰:۵۹:۲۷ صبح
این پلاگینش کجاست یکی به ما بده
۱۳۹۰/۱/۲۵، ۱۱:۱۰:۰۳ صبح
دادنی نیست خریدنیه تشریف میبری پیش آقا حامد شماره حساب میگیری پولشو واریز میکنی بقیه اش رو حامد خودش واست درست میکنه.
نصب مای بی بی • نصب پلاگین • نصب و طراحی پوسته • اصلاح کدهای قالب • افزایش سرعت در GTmetrix با هزینه مناسب
۱۳۹۰/۱/۲۵، ۱۱:۱۸:۰۴ صبح
پدر من الان جلو بانکه هرکی شماره حسابشو داره جونه عزیزش بده من همین الان واریز کنم
۱۳۹۰/۱/۲۵، ۱۱:۲۸:۱۸ صبح
یرو سایتش از خودش بگیر. شماره کارتم بگیری حله میتونی از خونه پرداخت کنی
۱۳۹۰/۱/۲۷، ۰۱:۲۶:۰۳ صبح
دوستان حتما سفارش میکنم از سایت مپ و برچسب استفاده کنید چون من تجربه کردم
![]() من 4 روزه انجمن زدم با 6 تا پست ولی دو روز اول که سایت مپ و برچست نداشتم هیچی نشد ولی تا این دو را نصب کردم اولا روبوت گوگل کچلم کرده و مطالبم 30 دقیقه ای ایندکس میشه در ضمن برچسب برای این عالیه که افراد مثلا اینجور سرچ کنند در گوگل: مدار+ساب ووفر اکتیو من از این کلمه امروز 50 تا ورودی داشتم ![]() حتما استفاده کنید.... نگید الکیه و گوگل خودش میاد میگرده ![]() راستی یه روبوت.txt تمیز هم بذارید که گوگل نره چیز الکی مثل تقویم و ... را ایندکس کنه ![]() و استفاده از نسخه پرینت در سایت مپ و آدرس تمام تگ ها تمام تشکر
۱۳۹۰/۱/۲۷، ۰۴:۳۵:۵۳ صبح
(۱۳۹۰/۱/۲۷، ۰۱:۲۶:۰۳ صبح)arash_fa نوشته است: دوستان حتما سفارش میکنم از سایت مپ و برچسب استفاده کنید چون من تجربه کردم عزیز دل لطفا باعث کار دیگران نشو.. این پلاگین حامد عزیز زحمت کشیده دست کاری کرده و به خوبی کار میکنه به کسی هم به زور نگفته شده بیا اینو بگیر.. لطفا نظم را به هم نزنید
۱۳۹۰/۱/۲۷، ۱۲:۱۶:۳۴ عصر
فدات بشم من توصیه کردم از سایت مپ استفاده کنند
![]() نگفتم که از ایشون خریداری نکنند ![]() من در این تاپیک دارم این توضیحات را میگم و اگر قصد کارشکنی داشتم یه موضوع جدید میساختم من دارم از ایشون حمایت میکنم... ![]() خواهشا کمی فکر کنید بعد تصمیم بگیرید ![]() من اصلا پلاگینی برای خودم ندارم که بخوام تبلیغ کنم ![]() قرار دادن تجربیات برای دیگران نیازه ![]() من اصلا منظور شما را نفهمیدم ![]() من هم خودم طراح هستم و میدونم کارشکنی برای یه طراح و زیر آب زدن یعنی چی ![]() تعریف کردن از یه محصول مساوی نیست با کارشکنی
| |||||||||
|
|