۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۶:۰۴:۰۲ عصر
http://www.rahpuyan.ir ادم توی سرچ هم به این انجمن ها میخوره
|
انجمن های غیر پایبند به کپی رایت و محرومیت مدیر های آن ها
|
||||||||||||||||||
|
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۶:۰۴:۰۲ عصر
http://www.rahpuyan.ir ادم توی سرچ هم به این انجمن ها میخوره
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۶:۰۷:۲۲ عصر
لطفا" نام کاربری هم اعلام کنید تا بن شوند.
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۶:۵۷:۰۶ عصر
مدیرش قبلا بن شده ها!
یادمه؛اگه اشتباه نکنم
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۷:۰۶:۲۱ عصر
(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۵:۲۳:۱۶ عصر)AR@KST@R نوشته است:دوست عزیز تهدید به بن کردن اصلا کار جالبی نیست. عذر می خوام ولی تهدید کار بچه هاست!(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۰۱:۱۶:۱۹ صبح)davaran نوشته است: با سلام خدمت مدیران زحمت کش مای بی بیلطفا" لینک طراح و فارسی ساز پوسته را قرار دهید در غیر این صورت بن میشوید. لطف کنید نام طراح و فارسی ساز پوسته را به من بدهید. با تشکر سایت داوران ایران
www.Davaran.ir انجمن گفتگوی داوران ایران www.Forum.Davaran.ir
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۷:۴۳:۵۹ عصر
(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۷:۰۶:۲۱ عصر)davaran نوشته است:کسی شما رو تهدید نکرد، این قسمتی از قوانین این انجمن هست.(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۵:۲۳:۱۶ عصر)AR@KST@R نوشته است:دوست عزیز تهدید به بن کردن اصلا کار جالبی نیست. عذر می خوام ولی تهدید کار بچه هاست!(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۰۱:۱۶:۱۹ صبح)davaran نوشته است: با سلام خدمت مدیران زحمت کش مای بی بیلطفا" لینک طراح و فارسی ساز پوسته را قرار دهید در غیر این صورت بن میشوید. حالا ما بچه شما که بزرگ چرا قوانین رو رعایت نکردی؟ این کپی رایت طراح است و چون نمیدونم از کجا دانلود کردین (کار من هست یا دیگری) نمیتونم کپی رایت فارسی ساز رو قرار بدم (خودت دیگه میدونی از کجا دانلود کردیش): کد: Theme by <a href="http://www.dzinerstudio.com/"<b>DzinerStudio</b></a> | Uyarlama : <a href="http://www.soniquake.com" title="SoniQuake Kişisel Web Sayfasi"><b>SoniQuake</b></a>
۱۳۸۹/۱۱/۸، ۲۳:۵۹:۳۰ عصر
(۱۳۸۹/۱۱/۸، ۱۷:۴۳:۵۹ عصر)AR@KST@R نوشته است: حالا ما بچه شما که بزرگ چرا قوانین رو رعایت نکردی؟دوست عزیز عرض کردم قالب توسط شخص دیگری نصب شده است. بهر حال چشم قرار می دهم سایت داوران ایران
www.Davaran.ir انجمن گفتگوی داوران ایران www.Forum.Davaran.ir
۱۳۸۹/۱۱/۹، ۲۰:۳۱:۱۰ عصر
آدرس: http://www.nopotm.com/forum/index.php
یوزر: CyberGod تا ساعت 8 امشب به ایشون وقت دادم تا اصلاح کنند در غیر این صورت بن میشوند. عکس: ![]()
۱۳۸۹/۱۱/۱۲، ۱۶:۰۴:۳۹ عصر
قالبش با حال بود
۱۳۸۹/۱۲/۲، ۰۱:۴۴:۰۹ صبح
۱۳۸۹/۱۲/۱۳، ۱۴:۱۸:۴۲ عصر
(۱۳۸۹/۱۲/۲، ۰۱:۴۴:۰۹ صبح)AR@KST@R نوشته است: آدرس: http://www.irandeliver.com/forum سلام دوستان من یک کاربر جدید هستم. ابا دیدن این پست کمی گیج شدم. اگر ممکن باشد و پاسخ دهید ممنون خواهم شد. در مورد بن کردن این فروم سوالی داشتم. در پایین فروم که لینک مای بی بی ایران قرار دارد، پس چرا بن شده است؟ پ.ن: تبلیغات این سایت (ایران دلیور!) که در بین پست های شما خیلی خود نمایی می کند!
| ||||||||||||||||||
|
|