هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[محصول MyBBIran] ویرایشگر WYSIWYG HotEditor
(۱۳۸۹/۸/۱۱، ۰۲:۴۶:۰۹ صبح)MAJID-SPORT نوشته است: وقتی مطلب ارسال میشه اندازه سایز رو می بریم بالا اینجوری میشه

[SIZE=3]
5- روي هم قرار گرفتن صخره ها باعث واژگوني و تخريب آكواريوم و ايجاد استرس در ماهيها نشود .

نمونه انلاین

http://par30talk.com/showthread.php?tid=...84#pid1684

دوست من من تاحالا این مشکل رو ندیدم
یه سر به
www.sarmsite.gigfa.com
www.sarmsite.gigfa.com/1413
یزن و تست کن
بچه ها ببخشید
جناب S-ARM صندوق پیام های خصوصیتون پر شده لطفا پاکش کنین تا من بتونم جواب بدمBig Grin
(خوب تقصیر من چیه پیغام های پروفایل وجود نداشت صندوق پیغام خصوصی هم حجمش کم بوده نمیتونستم به دوستم یپغام بدم مجبور شدم اینجا بدم[تصویر:  6qwup3.gif]
------------------
حالا تا اینجا هستم مشکلم هم دوباره میپرسم:
دوستان و جناب کوین من این پلاگین نصب کردم منتها تنها مشکلی که درش دارم اینه که هرکاری میکنم وسط چین یا چپ چین نمیشه نشون میده شده ولی وقتی پست ارسال میشه بازم بصورت پیشفرض راست چین هستش
لطفا هرکس میتونه یک کمکی کنه تا من این مشکل را رفع نمائم
با تشکر...[تصویر:  139fs108574.gif]
مشکلی از نظر چپ و راست و وسط بردن متن و .... دیده نشد.
(۱۳۸۹/۸/۱۱، ۱۱:۴۱:۲۵ صبح)AR@KST@R نوشته است: مشکلی از نظر چپ و راست و وسط بردن متن و .... دیده نشد.
خوب حالا دیده شد
دوستان باور کنین مال من این مشکل داره من الان دوباره پست دادم وسط چین هم کردمش ولی وقتی پست ارسال شد بازم وسط چین نبود و راست چین شده بود
هرکس جواب مشکل منو میدونه یا میتونه کمکی کنه لطفا جواب بده نمیخوام تست کنم یا بدونم سالمه یا نیست چون دیدم تو اون یکی سایتی که دوستمون S-ARMادیتور نصب کرده بود سالم بود ولی مال من خرابه و میخوام درست بشه
با تشکر
 سپاس شده توسطM A T R I X (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۰۱:۴۶:۵۲ صبح) ، AmirMohamad (۱۳۹۰/۱/۲۵، ۰۴:۵۶:۲۸ صبح)
سلام

توی انجمن من زمانی که این پلاگین رو نصب کردم هیچ کاربری نمی تونه امضا رو ویرایش کنه یا تغییر بده

چی کار باید کرد ؟!

ممنون میشم اگر کمکم کنید / با تشکر
 سپاس شده توسطM A T R I X (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۰۱:۴۶:۴۹ صبح)
(۱۳۸۹/۸/۱۱، ۲۲:۱۷:۵۵ عصر)funset نوشته است: سلام

توی انجمن من زمانی که این پلاگین رو نصب کردم هیچ کاربری نمی تونه امضا رو ویرایش کنه یا تغییر بده

چی کار باید کرد ؟!

ممنون میشم اگر کمکم کنید / با تشکر

ویرایش میکنید نشون نمیده؟
 سپاس شده توسطM A T R I X (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۰۱:۴۶:۴۶ صبح)
برای من مشکلی نداره اما سایر کاربران نمیتونن امضاشون رو تغییر بدن
میگفتن ارور میده و ثبت نمیشه
 سپاس شده توسطM A T R I X (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۰۱:۴۶:۴۰ صبح)
درود و خسته نباشید خدمت همه دوستان

بابت ارائه پلاگین HotEditor از دوستان تشکر میکنم

من بعد از نصب این پلاگین با مشکلات زیر مواجه شدم

1. عدم وسط چین و چپ چین کردن در هنگام ارسال پاسخ سریع و امضاء
2. بعد از جستجو مطلبی بر روی هر یک از نتایج جستجو میرم با ارور زیر مواجه میشم
کد:
Fatal error: Call to undefined method postParser::highlight_message() in /home/ariaforu/public_html/inc/functions_post.php on line 567
تو انجمن تست پلاگین هم امتحان کردم اون هم این مشکل رو داره http://www.sarmsite.gigfa.com
و فکر کنم بزرگترین مشکل پلاگین این باشه

3. در صورتی که دسترسی آپلود فایل برای کاربران ممنوع میباشد ولی با این ادیتور کاربران میتونن عکس آپلود کنند.
و در آخر هم یه سوال داشتم
از انجایی که پلاگین HotEditor به دیتابیس وصل میشه از لحاظ امنیتی مشکلی مثل هک شدن و از این جور حرفا برای سایت نداره

سپاس
 سپاس شده توسطpersiavip (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۰۲:۰۱:۰۸ صبح)
(پستم ویرایش کردم)
خوب دوست صمیمی و خوب من mamaly12h برام اون مشکل وسط چین و چپ چین نشدن در انجمن من را درستید ولی الان یک مشکلی هستش که دوباره کدهای سنتر اومدن و اونارو نشون میده باز

[تصویر:  12887459181.jpg]

الان یک راه اگر هستش بهم بدین تا اونو برطرف کنمBig Grin
 سپاس شده توسطM A T R I X (۱۳۸۹/۸/۱۲، ۱۴:۳۲:۳۸ عصر)
بعد این که ادیتور رو فعال کردیم دوباره میشه غیر فعالش کنیم و ادیتور قبلی بیاد؟
میشه کاری کرد برای پاسخ سریع همون ادیتور ساده قبلی بیاد؟

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان