۱۳۹۴/۱/۹، ۱۷:۳۷:۰۳ عصر
آخرین بستهی MyBB: نسخهی 1.8.27 MyBB منتشر شد
|
[برای ۱.۸] پلاگین جعبه پیام DVZ Shoutbox
|
|
۱۳۹۴/۱/۱۲، ۱۲:۳۱:۲۴ عصر
مشکل از کدهاتون هست.
کپی رایت شما تنها 1 روز مهلت دارد تا اصلاح کنید درغیر اینصورت محروم میشید نصب و آپدیت انجمن مای بی بی | پلاگین و پوسته | تغییرات داخلی انجمن
نصب و بروزرسانی وردپرس طراحی پوسته های وردپرسی سبک با سئوی بالا شخصی سازی پوسته های مای بی بی و وردپرس طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و خاص با برترین زبان های برنامه نویسی دنیا جهت سفارش در تلگرام: firstboy000@
۱۳۹۴/۲/۲۵، ۲۳:۱۲:۴۶ عصر
سلام وقت بخیر
من این کار رو انجام دادم انجمنم وسط چین شد! لطفا بگید چه جوری راست چین بشه صفحه اول انجمنم dlall.ir
۱۳۹۴/۲/۲۶، ۱۰:۲۱:۰۰ صبح
پلاگین رو فعال کنید تا ببینیم.(مراحل نصب رو دونه به دونه و دقیق انجام بدید حتما)
نصب و آپدیت انجمن مای بی بی | پلاگین و پوسته | تغییرات داخلی انجمن
نصب و بروزرسانی وردپرس طراحی پوسته های وردپرسی سبک با سئوی بالا شخصی سازی پوسته های مای بی بی و وردپرس طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی و خاص با برترین زبان های برنامه نویسی دنیا جهت سفارش در تلگرام: firstboy000@
۱۳۹۴/۳/۲۳، ۱۳:۰۸:۴۹ عصر
برای من اینجوری نمایش داده میشه ؟ عجیبه استایل ها رو هم بعد هزار جور بدبختی وارد گلوبال کردم ولی اینجوریه :
۱۳۹۴/۳/۲۳، ۱۳:۳۷:۰۴ عصر
مشکل و تفاوتش با شات ها چیه؟
۱۳۹۴/۳/۲۳، ۱۳:۵۲:۵۷ عصر
ا ببخشید شکلک و اینا نداره ؟
سوتی بود
۱۳۹۴/۳/۲۳، ۱۴:۰۵:۰۰ عصر
رو خودش شکلک نداره اما قابلیت تجزیه و تحلیل شکلک ها رو داره که وقتی فعال کنید با نوشتن متن زیر مثلا:
کد: :D ارسال میشه
۱۳۹۴/۴/۴، ۱۵:۵۸:۳۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۴/۴/۴، ۱۶:۰۰:۰۴ عصر، توسط SADEGH0098.)
منم میخوام دکمه شکلکها مثل این عکس تو چت باکسم باشه.. باید چیکار کنم؟؟ www.parsianpatogh.ir/forum
انــــجــمن پـــــارســـــــیان پــــــــاتــــــــوق پاتوق نشاط و سرگرمی هر ایرانی عضویت رایگان کـــــــــــــــارت شـــــــارژ رایــــــــــــگان
۱۳۹۴/۴/۲۱، ۱۵:۰۳:۵۸ عصر
سلام چند سوال:
1- چطوری میتونم رنگ زمینه و tcat چت رو عوض کنم؟ الان رنگ زمینه باکس و tcat اون تصویریه که پس زمینه گذاشتم. میخوام تغییرش بدم 2- نمیشه مثل چت نسخه 1.6 باکس شکلکش رو درست کنید؟ ممنون محفل شاعران
انجمن ادبی شعر ایران __________________________________________ __________________________________________
|
|
|
| موضوعهای مشابه… | |||||
| موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
| [برای ۱.۸] جعبه پیام آتشین - Inferno ShoutBox [غیررسمی] | firstboy000 | 8 | 6,997 |
۱۴۰۰/۳/۲۸، ۱۲:۱۳:۰۰ عصر آخرین ارسال: BamikMarket |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: hyircxtl9nxqahty76d2.gif]](http://8pic.ir/images/hyircxtl9nxqahty76d2.gif)