۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۳۳:۴۲ عصر
مرسی از دوستان .. اما تو پیکربندی تو تنظیماتش هیچی نیس .. اصلا کشویی بنام بیشترین اعتبار نیستش ..
لطفا کمکم کنیدیو
لطفا کمکم کنیدیو
|
[برای 1.6] پلاگین آمار حرفه ای ProStats
|
||||||||||||
|
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۳۳:۴۲ عصر
مرسی از دوستان .. اما تو پیکربندی تو تنظیماتش هیچی نیس .. اصلا کشویی بنام بیشترین اعتبار نیستش ..
لطفا کمکم کنیدیو
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۴۰:۵۲ عصر
قسمت سلول های اضافی رو ویرایش نمایید.
برای تقدیر از
و یا در پایین هر ارسال استفاده کنید.آموزش مجازی دروس دوره راهنمایی از این به بعد فقط دوروز درهفته می آیم به دلیل مشغله بسیار نصب mybb وردپرس و طراحی قالب پذیرفته میشود .(باکمترین قیمت)
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۴۴:۱۴ عصر
خب میشه یخرده واضح تر بگین ؟ سلول اضافی کجاس ؟ چیکارش کنم ؟ مرسی
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۴۸:۱۹ عصر
قسمت تنظیمات پلاگین->(حرکت به پایین)سلول های اضافی->
به جای هر کدوم خواستید اعتبار یا... بذارید.
برای تقدیر از
و یا در پایین هر ارسال استفاده کنید.آموزش مجازی دروس دوره راهنمایی از این به بعد فقط دوروز درهفته می آیم به دلیل مشغله بسیار نصب mybb وردپرس و طراحی قالب پذیرفته میشود .(باکمترین قیمت)
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۷:۵۷:۴۸ عصر
مهندس
برترین ارسال کننده بیشترین بازدید بیشترین پاسخ بیشترین سپاس برترین معرف بیشترین دانلود کاربر جدید اینارو داره --- سلول اضافی نیس -- بیشترین اعتبارم نیس .. چ کنم !
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۸:۰۸:۳۲ عصر
به جای کدوم میخواهیداعتبار بذارید.
برای تقدیر از
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۸:۱۰:۴۷ عصر
بیشترین دانلود
۱۳۹۲/۷/۲، ۱۸:۲۳:۳۰ عصر
درود.
قسمت تنظیمات پلاگین->(حرکت به پایین)سلول های اضافی->
برای تقدیر از
۱۳۹۲/۷/۶، ۱۸:۲۳:۳۵ عصر
قالب انجمن رو تغییر دادم و این پلاگین رو فعال و غیر فعال کردم ولی در انجمن ظاهر نمیشه
۱۳۹۲/۷/۶، ۱۸:۳۳:۰۷ عصر
چک کنیدببینید متغیرش در ایندکس هست؟؟؟
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته ها > قالب ها > قالب مورد نظر > Index Templates > در index متغیر کد: {$ps_header_index}کد: {$header}کد: {$ps_footer_index}کد: {$forums}
برای تقدیر از
و یا در پایین هر ارسال استفاده کنید.آموزش مجازی دروس دوره راهنمایی از این به بعد فقط دوروز درهفته می آیم به دلیل مشغله بسیار نصب mybb وردپرس و طراحی قالب پذیرفته میشود .(باکمترین قیمت) | ||||||||||||
|
|