هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغییر عکس کلید پاسخ و حذف در پیام خصوصی
با سلام
من میخوام طبق عکسی که در زیر قرار میدم دو کلید پاسخ و حذف در قسمت پیام خصوصی هست به دو شکل زیر تغییر بدم.البته عکس این ها در هاست آپلود شده
[تصویر:  do.php?img=17]
[تصویر:  do.php?img=16]

[تصویر:  do.php?img=15]

همچنین در قسمت پست بیت این کلید ها نشان داده شود
[تصویر:  do.php?img=18]
[تصویر:  do.php?img=19]
پاسخ
 سپاس شده توسطصالح غلامیان (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۱۵:۱۹:۰۲ عصر)
دوست من فقط جوال سوال اولتان را میدانم
باید در پوشه ی image در روت هاست بگردید و دو عکس مربوط را پیدا کنید سپس عکس های جدید را با همان نام و فرمت جایگزین آنها کنید سپس سایت خود را باز کنید یک بار Ctr+F5 را بزنید تا تغیرات را مشاهده کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسطvakilmodafe (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۱۶:۴۰:۴۵ عصر)
دوست عزیز عکسی رو که اپلود کردید با همنان با همین عکسایی باشه که الان قرار داره تا جایگزین بشه.در غیر این صورت باید از توی قالب اسمشون رو تغییر بدید که فکر میکنم راه اول خیلی اسون تر هست.
پاسخ
 سپاس شده توسطvakilmodafe (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۱۶:۴۰:۴۸ عصر) ، صالح غلامیان (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۲۰:۰۲:۵۴ عصر)
ممنونم
اما توی مسیر عکس ها در هاست عکس ها که باید جای آن عکس بذارم رو پیدا نکردم.یعنی نبود
پاسخ
 سپاس شده توسطصالح غلامیان (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۲۰:۰۲:۵۲ عصر)
وارد هاست که شدید اونجایی که انجمن رو نصب کردید یه پوشه هست به اسم images وارد که شدید بگردید دنبال logo پسوندش رو هم هرچی هست همون بذارید.
پاسخ
 سپاس شده توسطvakilmodafe (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۱۹:۵۳:۳۶ عصر) ، صالح غلامیان (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۲۰:۰۲:۴۸ عصر)
باید در پوشه ی قالب باشد فایل های قالب را کجا آپلود کردید؟! دقیقا باید در همان پوشه که فایل های قالب در آن قرار دارد بگردید.
پاسخ
 سپاس شده توسطvakilmodafe (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۲۰:۲۱:۰۱ عصر)
ممنون دوستان
فایل ها الان هم در پوشه images هستند با همان نام اما اون ها رو نشون نمیده و عکس دیگری که در بالا گفتم نمایش میده؟
دقیقا مشکل همین جاست که از اول هم در قالب همین عکس ها آپلود شده بود اما عکس دیگری رو نشون میده؟
پاسخ
 سپاس شده توسطصالح غلامیان (۱۳۹۲/۳/۳۰، ۲۲:۵۱:۳۲ عصر)
اگر از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنید در سایت خود بر روی عکس مورد نظر راست کلیک کنید سپس بر روی View image info کلیک کنید
سپس در قسمتی که در تصویر زیر مشخص کردم آدرس دقیق تصویر نوشته شده برید پیداش کنید و جایگزینش کنید. به فرمت و نام تصویر هم توجه کنید که عکس جدید را با همان فرمت و نام عکس قبلی جایگزین کنید.

موفق باشید

[تصویر:  65432371665350920843.png]
پاسخ
 سپاس شده توسطvakilmodafe (۱۳۹۲/۳/۳۱، ۱۹:۵۹:۱۱ عصر) ، شماره مجازی (۱۴۰۱/۸/۲۶، ۰۱:۵۴:۲۰ صبح) ، گراف مسنجر (۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۴:۱۶:۰۹ صبح) ، چارتر ۴۲۴ (۱۴۰۲/۹/۱۲، ۱۵:۱۸:۰۴ عصر)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان