۱۳۹۰/۱۱/۲۲، ۰۲:۰۷:۲۳ صبح
دوست من با کنترل اف بگرد دنبالش هستش حتما

|
چت روم برای انجمن
|
||||||
|
۱۳۹۰/۱۱/۲۲، ۰۲:۰۷:۲۳ صبح
دوست من با کنترل اف بگرد دنبالش هستش حتما
![]()
(۱۳۹۰/۱۱/۲۲، ۰۰:۰۳:۲۵ صبح)behvarz نوشته است:دوست من با کنترل اف Ctrl F هم گشتم چیزی نبود(۱۳۸۹/۱۲/۲۴، ۱۷:۴۳:۳۱ عصر)behnam9856 نوشته است:(۱۳۸۹/۱۲/۲۴، ۱۶:۴۹:۵۳ عصر)saaaaam نوشته است: من مراحل رو طبق دستور انجام دادم ولی وقتی وارد محیط چت میشم داخل چت روم خط های زیر به صورت مستمر و مداوم نمایش داده می شه . و کل صفحه پر میشه از این پیغام ها . ولی در این مسیر بود public_html/myforum/chat/lib/config.php مشکلم حل شد ممنون سلام دوستان کسی میتونه این قسمتها رو در چت روم دقیق توضیح بده List available channels Describe action Roll dice Change username Enter private room List banned users باز هم ممنونم
۱۳۹۰/۱۱/۲۲، ۰۵:۵۵:۲۸ صبح
اولیش لیست کانالهایی که میتونید برید
نمیدونم نمیدونم تغییر نام کاربری فرستادن پیام خصوصی لیست کاربرهایی که اخراج شدند
بهنام خان ممنون از آموزشت
خیلی آسون تو لوکال و هاست نصب شد فقط رو لوکال نصب کردن چند تا مشکل داره که وقتی رو هاست اصلی نصب می کنی برطرف میشه اکثر دوستان فکر کنم مشکلشون از همینه مشکلات لوکال: بعضی مرورگر ها ساپورت نمی کنن نوشته ها دیده نمیشه و ... یه سوال حداقل نوشته های این پلاگین فارسی داره یا خودون دست به کار شیم؟
۱۳۹۱/۱/۱۲، ۱۱:۳۳:۳۴ صبح
دادا معلوم که شما تو کار خوندن تاپیک نبودین من ترجمه کردک گزاشتم تاپیک رو کامل بخونید
(۱۳۹۱/۱/۱۲، ۱۱:۳۳:۳۴ صبح)doodoo نوشته است: دادا معلوم که شما تو کار خوندن تاپیک نبودین من ترجمه کردک گزاشتم تاپیک رو کامل بخونید شرمنده دوست عزیز من تا آخر نخوندم تاپیک رو ولی دوباره ترجمه کردم و یکسری قسمت ها و زبان های اضافی رو حذف کردم و یکسری مشکلاتش رو حل کردم با اجازتون می ذارم تو سایت هر کی خواست این رو هم تست کنه. از شما هم یه خواهش دارم. شما هم یه تستی بزن اشکالاشو بهم بگو ممنون لینک فایل (۱۳۹۱/۱/۱۲، ۱۱:۳۳:۳۴ صبح)doodoo نوشته است: دادا معلوم که شما تو کار خوندن تاپیک نبودین من ترجمه کردک گزاشتم تاپیک رو کامل بخونید در ضمن کاری که شما کردین اینه که فایل عربی رو ترجمه کردین ولی تو این فایل بنده یه زبان دیگه به نام فارسی اضافه کردنم و تو تنظیمات هم بصورت پیش فرض تنظیمش کردم. در ضمن تمامی پیغام ها رو هم ترجمه کردم امیدواارم که دوستان بپسندند
۱۳۹۱/۱/۱۳، ۰۴:۲۷:۲۴ صبح
لطفا پستتون ویرایش و لینک مستقیم بزارید
۱۳۹۱/۱/۱۳، ۱۵:۰۰:۰۶ عصر
محمد خان بر من امکان افزودن پیوست نیست
نمی دونم چرا از مدیران اگر کسی هست این مشکل رو حل کنه ممنون میشم
این یه مشکلی داره:
تا یه پیغام (request) نفرستی، پیغام های قبلی نمایش داده نمیشه. نیتونستم راهی براش پیدا کنم که مثلا هم 30 ثانیه یک بار خوردش یه request بفرسته تا پیغام های تازه نمایش داده بشه. البته می شه با کلیک روی دایره ی سبز این کار رو کرد ولی می خوم اتوماتیک بشه دوستان کسی می تونه کمکی بکنه | ||||||
|
|