سلام داش امید مبارکه موفق باشی
پیشنهاد میکنم به doodoo هم ارتقا درجه بدین
به درخواست یه عزیز ویرایش شد
پیشنهاد میکنم به doodoo هم ارتقا درجه بدین
به درخواست یه عزیز ویرایش شد
نظرسنجی: بهترین کاربر سال 90؟ (برپایه حروف الفبا) شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید. |
|||
!Omid StaR! | 46 | 43.40% | |
arianik | 5 | 4.72% | |
doodoo | 15 | 14.15% | |
hossein72 | 7 | 6.60% | |
MT Edition | 9 | 8.49% | |
yaser0421 | 2 | 1.89% | |
رضا | 4 | 3.77% | |
محمد | 2 | 1.89% | |
هیچ کدام! | 16 | 15.09% | |
در کل | 106 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
[نظرسنجی] بهترین کاربر سال
|
|||||||||||||||||||||
سلام داش امید مبارکه موفق باشی
پیشنهاد میکنم به doodoo هم ارتقا درجه بدین به درخواست یه عزیز ویرایش شد
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۱:۰۵:۰۶ صبح
من هم تبریک می گم امیدوارم موافق و سربلند باشید
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۲:۳۱:۱۴ عصر
من هم به امید عزیز تبریک میگم
در هر صورت باید تابع جمع بود نظر همه مهمه برای ایشون آرزوی موفقیت و پیشرفت دارم
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۳:۳۹:۴۴ عصر
به هر دو عزیز تبریک میگم و آرزوی موفقیتشونو دارم . البته بنظرم دوستان دیگه ای هم هستن که به نوبه خودشون خیلی به کاربرا کمک کردن که اسمشون تو این لیست نبود و بخاطر عدم حضور ذهن از کسی نام نمیبرم که کسی از قلم نیفته و باید بهشون خسته نباشید گفت . من بهتون قول میدم هیچ مسئله ای , هرچند ناچیز از ذهن بقیه پاک نمیشه و اگر جایی به کسی کمکی کنیم , آزاری برسونیم , درگیری داشته باشیم , پرخاش یا توهینی کنیم یا هموطن ناواردی رو یاری کنیم , تو اذهان بقیه ثبت میشه و ذره ذره این مسائل کوچک در اذهان بقیه باعث شکل گرفتن شخصیت ما میشه و این شخصیت و باطن انسانهاست که قابل احترامه نه صرفأ دانششون یا گروه کاربریشون . امید که در کنار همدیگه باشیم و باعث پیشرفت خودمون و هموطنانمون باشیم , فارغ از این اختلافات و تفاوتهای جزئی
انجمن آریانیک
http://aria-nik.net http://aria-nik.com
سلام
در ابتدا تبريك به آقاي امیدکریم زاده ان شا الله موفق باشند در زندگيشون اما دنياي عجيبي داريم ما ها توي اين مدت هيچ وقت تلاش نكرديم سكوت و احترام را ياد بگيريم خيلي زود عكس العمل نشون داديم تصميم گرفتيم قضاوت كرديم و . . . مگه چه چيزي اينجا تقسيم ميشه كه اينقدر ارزش داره دوستي و محبت ها را فراموش كنيم اصلا دين و اين چيزها را بگذاريد كنار ؛ انسان طبيعتا ميل به خوبي داره پس هر دين و هر راهي داشته باشيم بايد خوب باشيم اين يه وظيفه هست زندگي زيباست بيايد در كنار هم باشيم سعي كنيم كمك كنيم و احترام بگذاريم و سكوت را هيچ وقت فراموش نكنيم موفق باشيد عمر زندگي كوتاس مث شعله ي كبريت عمر هر چي غير از عشق مث عمر كوتاهه همسفر شدن مث در به در شدن خوبه پس قدم بزن با من بين راه و بي راهه ..... محسن چاوشي
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۴:۳۱:۱۴ عصر
امید جان تبریک می گم . امیدوارم در تمام مراحل زندگی هم موفق باشی
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۴:۳۸:۰۱ عصر
تبریک میگم
حق شما بود موفق باشی
انجمن من
در حال بررسی سه انجمن phpbb و SMF و MyBB هستم و تا اومدن ورژن 2 MyBB منتظر خواهم ماند. آدمی در عالم خاکی نمیآید به دست .... عالمی دیگر بباید ساخت وزنو آدمی
حافظ
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۴:۴۸:۵۱ عصر
بسیار عالی امید جان من هم تبریک میگم و این رو واقعا حق شما میدونم چون شاهد زحمتهای شما در این سایت هستم
۱۳۹۰/۱۲/۲۷، ۰۹:۳۹:۲۳ صبح
درود
دوستان شرمنده من تازه یادم افتاد از دوستانی که بنده رای دادند تشکر میکنم ممنون دوستان که به من اعتماد داشتین و در کل از تمامی دوستانی که در نظر سنجی شرکت کردند تشکر میکنم
| |||||||||||||||||||||
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
[نظرسنجی] بهترین مدیر سال | Mohammad-Za | 32 | 20,837 |
۱۳۹۰/۱۲/۲۵، ۱۴:۴۲:۳۶ عصر آخرین ارسال: abtin |