موضوعها: 22
اعتبار:
11
من با این سیستم موافق ام .
ما از روز اول این مای بی بی رو رایگان نصب کردیم باهاش رایگان انجمن راه انداختیم ، آموزشش رو رایگان مطالعه کردیم و بهش مسلط شدیم پلاگین ها رو عمدتا رایگان بدست آوردیم. فکر کنم یکم بد عادت شدیم.
اگر یکی از شما بخواهد یه وب سایت با جوملا بیاره بالا حداقل باید 300 تومن هزینه کنه تا یه سایت با قالب پیش فرض براش راه اندازی کنند. اما مای بی بی رو با 5 یا 10 تومان فکر کنم نصب می کنند. ( خود من برای یک شرکت با جوملا سایت راه انداختم 1 میلیون و 300 پول گرفتم )
یه مقدار آدم باید به فکر کسی که داره قالب ترجمه می کنه یا پلاگین می نویسه یا اقای نجفی که صاحب این سایت هم هست باشه. همش که نمی شه مجانی.
اگر پلاگین خوب می خواهی باید این انگیزه در برنامه نویس ها ایجاد بشه که بشینند و پلاگین های خوب تولید کنند و الا مصرف کننده 100% باقی می مونیم.
موضوعها: 55
اعتبار:
43
سلام
لطفا دوستان بهشون برنخوره من كوچيك هم شما هستم
شايد خيلي ها بدشون بياد از اين حرف من ولي همه ي اينها بخاطر اينه كه :
تعدادي وقتي اسم پول مياد زود جام ميكنند و نقد ميكنند
چرا چون عادت كرديم رايگان استفاده كنيم ، كرك شده استفاده كنيم ، مفت استفاده كنيم
توي گذاشتن قالب و پلاگين كه مسئله كامل مشخص هست پول پرداخت ميشه و پلاگين يا قالب بدون عيب و نقص نصب ميشه در مورد آموزش ها هم
مثلا : آموزش قرار دادن گوگل پلاس 1000 تومان
شما ميخري طيق آموزش پيش ميري نشد ، صاحب مطلب براتون پياده سازي ميكنه نشد پولتون بر ميگرده
ديگه اينقدر بحث و تفسير نداره
روز ها و شب ها ميگذرد و من صبورم هنوز
موضوعها: 32
اعتبار:
1
خیلی خیلی ببخشید که با موضوع بحث زیاد مرتبط نیست!
برای اینکار که برای مطالب قیمت تعیین کرد، mybbiran از چه پلاگینی استفاده میکنه؟ ممکنه آدرس پستش رو بدید؟ من با لغت "بانک" جستجو کردم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد.
ممکنه راهنمایی کنید؟