موضوعها: 37
اعتبار:
183
یادمه علی یه زمانی امضا قشنگی گذاشته بود:
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
طراحی حرفه ای وب سایت (وردپرس)
موضوعها: 23
اعتبار:
28
۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۱:۵۷:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۶:۰۷ عصر، توسط ™IRAN FORUM.)
تقصیر این کاربران بی شعور نیست که تشکر کردن توی خانواده شون بهشون یاد ندادن ... اونها همینجوری بزرگ شدن .... و چیز زیادی ازشون نمیشه انتظار داشت ... بیان از زحمات شبانه روزی دیگران رایگان استفاده کنند و آخرش چهار تا فحش بنویسند و برن ... (حتی لیاقت این رو ندارن که من توضیحی براشون بنویسم)
---------------------
تقصیر علیرضاست که پول هاست و دامین و سرور مجازی میده که یه عده (بلانسب خیلی از دوستان) آدم بی شعور و بی خانواده بیان و توهین کنند و ...
تقصیر مهدی نمکی ، کوین ، حامد رمزی و .... بقیه دوستان هست که شب و روزشون رو میزارن برای ساخت و ترجمه قالب و پلاگین و ... آخرش هم اینه جواب زحمتاشون ....
من به خاطر همین یه عده آدم بی شعور و زبان نفهم خیلی وقت پیش مای بی بی رو بوسیدم گذاشتم کنار و خیالم راحته که نه خدماتی ارائه میدم نه نیاز به اعتبار و تشکر کسی دارم
حداقلش اینه که فحش و توهین نمیشنوم ....
تقصیر مدیران MYBBIRAN هست که به جای اینکه اولین پست توهین آمیزی که یه کاربر بی شعور مینویسه به جای اینکه باهاش برخورد بشه و محرومش کنند دارند باهاش بحث میکنند و بهش توضیح میدن که ....
------------------
نکات مهم :
1 : کاربرانی که کوچکترین توهینی به کاربر یا مدیری بکنند محروم و دسترسی آی پی آن کاربر بسته خواهد شد ...
2: به زودی اکثر بخش های سایت مربوط به کاربران vip خواهد بود و دوستانی که میگن کاری نمیکنید و یه Yes رو میکنید بله ، بروند هر جایی که فکر میکنند از اینجا بهتره ...
آدم به یک کاربر پشتیبانی درست و پولی بده بهتر از اونه که به 100000 نفر پشتیبانی رایگان بده ...
حال و حوصله توضیح بیش از این ندارم
منتظر تغییرات جدید باشید (به زودی)
هیچ تاپیکی هم در این خصوص ایجاد نشه ...