هاست لینوکس

آخرین بسته‌ی MyBB: نسخه‌ی 1.8.27 MyBB منتشر شد

نظرسنجی: برم یا بمونم؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
برو!
6.67%
1 6.67%
نرو!
93.33%
14 93.33%
نظری ندارم!
0%
0 0%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برم یا بمونم
یادمه علی یه زمانی امضا قشنگی گذاشته بود:
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد
 سپاس شده توسطFunSeT (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۲:۴۵:۲۲ عصر) ، Mt edition (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۲:۴۹:۴۷ عصر) ، Mohammad-Za (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۳:۰۳:۳۹ عصر) ، lordehsan (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۳:۱۴:۳۵ عصر) ، mypgr.ir (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۴:۱۴:۴۵ عصر) ، Cancer9003 (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۴:۲۱:۱۹ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۵:۱۵:۰۹ عصر) ، Low Battery (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۰:۰۰:۵۵ عصر) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۹، ۲۳:۵۵:۱۰ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۳:۰۰ صبح) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۵۲:۱۹ صبح)
از دوستان تقاضا دارم اين تاپيك رو ببندند

وقتي آقاي نمكي يه تاپيك باز مي كنه و ميگه نظر شما در مورد موندن يا رفتن من چيه يعني نظر شما براي اون خيلي مهمه
اگه يه هزارم درصد انسانيت داشته باشيد نميايد به اين عزيز فحش و بدوبيراه بگيدAngryيه كم انصاف داشته باشيدConfused همه مسائل با گفتگوي سالم حل ميشه.اگه واقعا از اين سايت ناراحتيد به اينجا نيايدConfused
يه نصيحت هم به همتون بگم كه هيچ وقت مرام ايراني بودن رو زير پا نزاريد

با تشكر
فعلا لوکال
 سپاس شده توسطAR@KST@R (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۳:۲۸:۱۰ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۱۵:۱۵:۴۹ عصر) ، Low Battery (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۰:۰۰:۴۸ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۰۹:۵۷ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۳:۱۰ صبح)
یادگرفتم:
1. با احمق ها بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح ها جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود ها دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4. با کودک ها بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد .

شکی در این نیست که همه این افراد 1 نفر بیشتر نیسند.

اینم مدرک:

سپاس شده توسطLow Battery (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۰:۰۰:۴۰ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۰:۰۹:۵۱ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۲۳:۴۸ عصر) ، Mt edition (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۳۹:۵۱ عصر) ، mypgr.ir (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۴۸:۱۹ عصر) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۹، ۲۳:۵۵:۴۹ عصر) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۵:۵۳ عصر) ، iranshahrsaz (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۰:۳۵:۴۷ صبح) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۳:۲۷ صبح) ، ZEUS (۱۳۹۰/۱/۱۳، ۰۷:۳۶:۰۴ صبح)
درود
دوستان عزیز من بعداز مدتها که تو انجمن مای بی بی نبودم باز اومد تا در خدمت باشم
از روز اول من یادمه که مهدی عزیز تو این انجمن زحمت زیاد میکشید الانم باز میگم که مهدی عزیز
من تازه اومدم میخوای بری من تازه با اطلاعات پر اومدم .
کجا فدات شم از اول خودت میدونی ما دچار همچین چیزها و در گیرها بودم باش عزیزSmile
 سپاس شده توسطYaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۴۰:۵۷ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۵:۳۹ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۶:۱۸ صبح) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۷:۴۵ عصر) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۵:۴۸ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۳:۴۲ صبح)
جلال نمیدونی این ملت چه کارا که نکردن !!Angry
اینایی که گذاشتم یه چشمشه.
من که حلال نمیکنم.
 سپاس شده توسطjalal.m (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۴۴:۱۲ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۱:۰۰ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۵:۵۸ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۶:۱۵ صبح) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۹، ۲۳:۵۶:۲۴ عصر) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۵:۳۹ عصر)
مهدی جون
داستانه مای بی بی هیلپ رو یادت میاد همه مارو محروم کرد
میدونم چی میگی
صبور باش فدات Heart
 سپاس شده توسطAR@KST@R (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۵۷:۱۲ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۲۳ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۶:۰۶ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۶:۳۲ صبح) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۴:۳۴ صبح)
محمد شاهد هست، پلاگین بوکمارک رو محمد کی نوشت ؟ چقدر زمان برد؟ مگه به مشکل نخوردم شما تکمیلش کردی؟
بعد طرف میاد میگه پلاگین دزدیدی، آقا بی دین حلالت نمیکنم.Angry
 سپاس شده توسطjalal.m (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۰۰:۲۳ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۱۹ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۶:۲۲ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۶:۵۷ صبح) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۶:۳۴ عصر) ، d3adlY (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۳:۱۳:۲۵ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۴:۴۱ صبح)
(۱۳۹۰/۱/۷، ۲۱:۵۹:۰۵ عصر)AR@KST@R نوشته است: محمد شاهد هست، پلاگین بوکمارک رو محمد کی نوشت ؟ چقدر زمان برد؟ مگه به مشکل نخوردم شما تکمیلش کردی؟

تایید می کنم.IdeaIdea
 سپاس شده توسطjalal.m (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۰۵:۳۷ عصر) ، mypgr.ir (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۰۶:۵۹ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۱۲ عصر) ، AR@KST@R (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۵۱ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۶:۲۹ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۷:۰۵ صبح) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۷:۰۷ عصر) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۶:۴۴ عصر) ، d3adlY (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۳:۱۳:۲۳ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۴:۴۷ صبح) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۵۳:۲۹ صبح)
چرا فدات شم به منم زیاد گفتن در مورد قالب وغیر..............................
بزار تو همون نادونی چشمه ندیدنت بزار
من دوباره میگم و اعلام میکنم اینا یه سری ادممن که دنبال این جور جدل انداختنن
به هر حال بزار تو نادونی بممنون
فدای تو موفق باشی Wink
 سپاس شده توسطmypgr.ir (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۰۷:۰۲ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۰۶ عصر) ، AR@KST@R (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۱۲:۴۸ عصر) ، BSE (۱۳۹۰/۱/۷، ۲۲:۳۶:۴۵ عصر) ، Moh@mm@d (۱۳۹۰/۱/۸، ۰۰:۳۷:۱۷ صبح) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۹، ۲۳:۵۶:۵۴ عصر) ، DJMOKHTAR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۷:۱۳ عصر) ، d3adlY (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۳:۱۳:۲۰ عصر) ، persiavip (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۱:۲۵:۰۵ صبح)
تقصیر این کاربران بی شعور نیست که تشکر کردن توی خانواده شون بهشون یاد ندادن ... اونها همینجوری بزرگ شدن .... و چیز زیادی ازشون نمیشه انتظار داشت ... بیان از زحمات شبانه روزی دیگران رایگان استفاده کنند و آخرش چهار تا فحش بنویسند و برن ... (حتی لیاقت این رو ندارن که من توضیحی براشون بنویسم)

---------------------

تقصیر علیرضاست که پول هاست و دامین و سرور مجازی میده که یه عده (بلانسب خیلی از دوستان) آدم بی شعور و بی خانواده بیان و توهین کنند و ...

تقصیر مهدی نمکی ، کوین ، حامد رمزی و .... بقیه دوستان هست که شب و روزشون رو میزارن برای ساخت و ترجمه قالب و پلاگین و ... آخرش هم اینه جواب زحمتاشون ....
من به خاطر همین یه عده آدم بی شعور و زبان نفهم خیلی وقت پیش مای بی بی رو بوسیدم گذاشتم کنار و خیالم راحته که نه خدماتی ارائه میدم نه نیاز به اعتبار و تشکر کسی دارم
حداقلش اینه که فحش و توهین نمیشنوم ....

تقصیر مدیران MYBBIRAN هست که به جای اینکه اولین پست توهین آمیزی که یه کاربر بی شعور مینویسه به جای اینکه باهاش برخورد بشه و محرومش کنند دارند باهاش بحث میکنند و بهش توضیح میدن که ....
------------------

نکات مهم :

1 : کاربرانی که کوچکترین توهینی به کاربر یا مدیری بکنند محروم و دسترسی آی پی آن کاربر بسته خواهد شد ...
2: به زودی اکثر بخش های سایت مربوط به کاربران vip خواهد بود و دوستانی که میگن کاری نمیکنید و یه Yes رو میکنید بله ، بروند هر جایی که فکر میکنند از اینجا بهتره ...

آدم به یک کاربر پشتیبانی درست و پولی بده بهتر از اونه که به 100000 نفر پشتیبانی رایگان بده ...

حال و حوصله توضیح بیش از این ندارم

منتظر تغییرات جدید باشید (به زودی)

هیچ تاپیکی هم در این خصوص ایجاد نشه ...
[تصویر:  mybbsig.php]
 سپاس شده توسطAR@KST@R (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۱:۰۲ عصر) ، sepanta-gsm (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۲:۳۷ عصر) ، red_boy (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۰۴:۱۶ عصر) ، Mt edition (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۱۱:۳۵ عصر) ، YaseR (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۴۰:۱۴ عصر) ، h0mayun (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۲:۵۵:۰۸ عصر) ، d3adlY (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۳:۱۴:۳۶ عصر) ، Cancer9003 (۱۳۹۰/۱/۱۱، ۲۳:۳۶:۳۲ عصر) ، iranshahrsaz (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۰۰:۴۸:۴۸ صبح) ، ahmadb (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۱۲:۳۳:۲۶ عصر) ، Pars (۱۳۹۰/۱/۱۲، ۲۲:۲۶:۳۴ عصر) ، Low Battery (۱۳۹۰/۱/۱۷، ۱۹:۳۰:۵۷ عصر) ، HOssE!N-B (۱۳۹۰/۱۲/۲۲، ۰۸:۵۴:۴۷ صبح) ، reza_ (۱۳۹۱/۲/۶، ۰۰:۱۰:۵۳ صبح)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان