۱۳۸۹/۷/۱۹، ۱۶:۰۸:۲۹ عصر
من سرج کردم اونچه که گفته شده توی همین پوست را انجام دادم منتهی زیر مجموعه در یک ستون قرار گرفت حتی 25% هم کردم بازم تغییری نکرد
اگر زحمتی لینک موضوع رو ارسال کنید
آموزش ستونی کردن زیر انجمن ها
|
||||||||||||||||||
۱۳۸۹/۷/۱۹، ۱۶:۰۸:۲۹ عصر
من سرج کردم اونچه که گفته شده توی همین پوست را انجام دادم منتهی زیر مجموعه در یک ستون قرار گرفت حتی 25% هم کردم بازم تغییری نکرد
۱۳۸۹/۷/۱۹، ۱۶:۴۵:۱۱ عصر
روش همین است شما اشتباه انجام میدهید.(کدها رو اول در Notpad کپی کنید)
۱۳۸۹/۷/۲۲، ۱۹:۵۶:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۳۸۹/۸/۲۳، ۲۱:۴۱:۵۰ عصر، توسط Mt edition.)
اگه شما مشکلی مثل این تصویر دارید
کافیه مراحل را انجام دهید (۱۳۸۸/۶/۲۳، ۱۲:۲۹:۵۵ عصر)Pars نوشته است: درودتوجه float:right به float:left تغییر دهید البته فرقی نداره نکردین هم نکردین سپس به مسیر زیر بروید کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته ها > قالب ها > قالب مورد نظر > Forum Bit Templates > و در forumbit_subforums کد زیر را جایگزین کد قبلی کنید: کد php: <br/>{$lang->subforums}<br /><ul class="alt_forumlar">{$sub_forums}</ul>
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۷:۴۹:۵۶ عصر
سلام
من دقیقا طبق آموزش عمل کردم. البته از روش دوم که گفتید برای لود سریع تر هست. و بگم که کد ها رو اول در notpad++ کپی کردم و بعد انتقال به انجمن دادم. حالا انجمنم که بالا میاد قالب نداره. چرا؟ باید چه کارش کنم؟ در ضمن من اول روی لوکال تست کردم که این مشکل پیش اومد.
روش همین است، یا اشتباه انجام دادید یا مشکل از جای دیگر است.
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۸:۳۷:۳۵ عصر
(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۷:۴۹:۵۶ عصر)reza41 نوشته است: سلام ادرس انجمن یا تصویری قرار بدهید تا مشکل واضح تر بشه
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۲۰:۱۶:۰۵ عصر
(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۸:۳۷:۳۵ عصر)MT Edition نوشته است:(۱۳۸۹/۸/۲۳، ۱۷:۴۹:۵۶ عصر)reza41 نوشته است: سلام چون روی لوکال تست کردم آدرس نمیشه داد. ولی عکس میذارم ![]()
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۲۱:۳۹:۵۳ عصر
واسه همه قالب ها اینطوری میشه؟
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۲۳:۰۱:۲۰ عصر
(۱۳۸۹/۷/۲۲، ۱۹:۵۶:۲۸ عصر)MT Edition نوشته است: اگه شما مشکلی مثل این تصویر دارید بسیارعالی واسه من بدون مشکل با این روش انجام شد. ![]()
درعجبم از متمدن نماهایی که دم از فرهنگ ایرانی می زنند و در عمل، خود تابع فرهنگ غربند!!
۱۳۸۹/۸/۲۳، ۲۳:۵۹:۴۲ عصر
دوستان خراب شد رفت.
دیگه هر قسمتی که کلیک می کنم تو کنترل پنل مدیر ازم یوزر و پسورد میخواد. یعنی برای هر کلیکی که بکنم باید یه بار یوزر و پسورد بزنم. | ||||||||||||||||||
|